Zwembaden

Tuinplanten te koop bij Tuincenter Famiflora te Moeskroen - België

Als u een grote tuin met een gazon heeft, dan is een zwembad gegarandeerd een succes. U kunt heerlijk afkoelen op warme zomerdag en u kinderen hebben urenlang waterpret. U hoeft de deur niet meer uit om verkoeling ergens anders op te zoeken, maar hoeft hiervoor alleen de tuin in! Met een eigen zwembad geniet u van vele voordelen:

  • geniet van uw eigen zwembad zonder gespetter van anderen zwemmers;
  • zoek de verkoeling op tijdens warme (zomer)dagen;
  • geen kaartjes meer kopen bij de zwembaden, u heeft er tenslotte zelf een;
  • en natuurlijk eindeloos veel waterpret!

De zwembaden van Famiflora zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u nog lang van uw zwembad kan genieten. Kom naar ons tuincentrum in Moeskroen en bekijk het aanbod!

Wat voor zwembad kopen?

Er zijn ontzettend veel opties waar u uit kunt kiezen voor een zwembad. De grote vraag die u eerst zal moeten beantwoorden voordat u een zwembad gaat kopen, is: 'hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor een zwembad in de (achter)tuin?' Bij de aanschaf van een zwembad kunnen uw ogen u soms verleiden om een groot zwembad aan te schaffen, terwijl u hier eigenlijk helemaal geen plek voor heeft. Dit is natuurlijk zonde en willen wij voorkomen. Daarom is het van belang dat u eerst goed in de tuin rondkijkt en kijkt naar hoeveel ruimte u ter beschikking heeft. Pas dan kunt u een goede afweging maken in welk zwembad u wilt kopen. In ons assortiment vindt u grote zwembaden voor jong en oud, kinder- en babyzwembaden en opblaasbare zwembaden voor verkoeling tijdens de zomerdagen. Genoeg keuze! Laat u daarom goed informeren naar de voordelen van elk type zwembad bij ons in het tuincentrum te Moeskroen. U heeft bij ons al een zwembad voor €4,99. Kom snel langs en ga heerlijk afkoelen in uw eigen zwembad. 

Hoe houd ik mijn zwembad schoon?

Een eigen zwembad hebben is natuurlijk heel erg leuk, maar je blijft langer van een zwembad genieten als je deze goed onderhoudt. Een schoner zwembad is immers ook fijner om in te liggen dan een zwembad vol blaadjes, beestjes en ander ongewenst vuil in uw bad. Ververs daarom om de zoveel tijd het water van uw bad. U kunt dit samen met de kinderen doen. Laat de kinderen dan helpen om het water eruit te scheppen met emmers en gieters en laat ze daarmee meteen uw dorstige planten water geven. Zo verspilt u geen water en heeft u weer een zwembad vol met vers water. Naast kunststof zwembaden, vindt u bij Famiflora ook accessoires zoals filters en waterverwarmers, afdekhoezen, speciale babybadjes, hippe luchtmatrassen en ander leuk speelgoed. Kortom, alles voor een geslaagde frisse duik en om uw zwembad schoon te houden.  Denk er wel aan het bad regelmatig te verplaatsen, om een lelijke bruine plek in uw gazon te vermijden. Zo behoudt u uw mooie gazon. 

 

Dit vind je ook in de tuinafdeling van Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN