Tuincenter

Tuincenter Famiflora

Tuincenter Famiflora is het grootste Tuincenter van België. Wilt u ook graag een mooie en sfeervolle tuin? U vindt bij ons een prachtig en uitgebreid assortiment waarmee u uw tuin de gewenste sfeer en uitstraling kunt geven. Denk hierbij aan tuinplanten, tuindecoratie en alles voor een mooi gazon. In ons tuincenter vindt u meer dan 23000m2 winkelplezier. 

Tuincenter Famiflora: Bloemen, planten en decoratie

In tuincenter Famiflora kunt u niet alleen terecht voor benodigdheden voor uw tuin, maar ook voor sfeerartikelen in huis en alles om uw dieren eens flink te verwennen. U vindt bij ons de grootste keuze aan bloemen en planten en de mooiste seizoensdecoratie: alles in de beste kwaliteit, maar laag geprijsd. Naast de tuin- en decoratieafdeling vindt u ook onze uitgebreide dierenafdeling. Famiflora is nog veel meer dan een tuincenter. Dat ontdekt u al heel snel bij binnenkomst waar u ook een bakkerij, een versmarkt, een chocolatier, een tabakszaak en een lederwarenzaak aantreft.

Tuincenter bezoeken

Breng snel een bezoek aan ons gezellige en sfeervolle tuincenter. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies over alle producten in ons tuincenter. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons tuincenter.

Bezoek Tuincenter Famiflora