Tuincenter

Tuincenter Famiflora

Tuincenter Famiflora is het grootste Tuincenter van België. Wilt u ook graag een mooie en sfeervolle tuin? U vindt bij ons een prachtig en uitgebreid assortiment waarmee u uw tuin de gewenste sfeer en uitstraling kunt geven. Denk hierbij aan tuinplanten, tuindecoratie en alles voor een mooi gazon. In ons tuincenter vindt u meer dan 23000m2 winkelplezier. 

Tuincenter Famiflora: Bloemen, planten en decoratie

In tuincenter Famiflora kunt u niet alleen terecht voor benodigdheden voor uw tuin, maar ook voor sfeerartikelen in huis en alles om uw dieren eens flink te verwennen. U vindt bij ons de grootste keuze aan bloemen en planten en de mooiste seizoensdecoratie: alles in de beste kwaliteit, maar laag geprijsd. Naast de tuin- en decoratieafdeling vindt u ook onze uitgebreide dierenafdeling. Famiflora is nog veel meer dan een tuincenter. Dat ontdekt u al heel snel bij binnenkomst waar u ook een bakkerij, een versmarkt, een chocolatier, een tabakszaak en een lederwarenzaak aantreft.

Bezoek het grootste tuincenter van België

Breng snel een bezoek aan het grootste tuincenter van België. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies over alle producten in ons tuincenter. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons tuincenter.

Bezoek Tuincenter Famiflora