Tuindecoratie

Tuindecoratie te koop bij Tuincenter Famiflora te Moeskroen - België

Wanneer het mooi weer is, spendeert u waarschijnlijk wel meer tijd in uw tuin dan in uw huis. Daarmee maakt de tuin een groot deel uit van uw leefomgeving en is het belangrijk dat u zich compleet op uw gemak voelt. Met tuindecoratie geeft u uw tuin die persoonlijke touch! Creëer de gewenste sfeer met volgende tuindecoratie:

  • Tuinmeubelen en accessoires: Wilt u meubelen van hout, of van kunststof? Gaat u voor een complete set inclusief parasol, ligzetels, tuinfakkels en buitenkussens, of zoekt u tuin- en picknickbanken?
  • Tuinverlichting: Wij laten u uiteraard niet in het donker zitten. Tuinkaarsen en fakkels hebben daarom ook een plek in ons assortiment.
  • Sierstenen: Vul die saaie hoek in de tuin op met sierstenen of verfraai uw tafel in een handomdraai.
  • Bloempotten- en bakken: Kiest u voor de pure uitstraling van aardewerk of voor het gemak van kunststof?
  • Seizoensartikelen zoals zwembaden en barbecues
  • Tuinhout is een ideale sfeermaker. Hout leeft, geeft warmte en gezelligheid. Daarnaast is hout uiterst functioneel als het gaat om tuinafscheidingen of terrasmogelijkheden.

Tuindecoratie kopen bij Famiflora

Alles voor in de tuin!

U bent bij Famiflora aan het juiste adres als u uw tuin eens helemaal onder handen wilt nemen en voor een compleet nieuwe look wilt gaan. Zo kunt u uw tuin al een nieuwe frisse look geven met een mooie set tuinmeubels. Een moooie tuintafel om 's avonds aan te dineren met familie en vrienden. Of overdag heerlijk in een ligzetel genieten onder een parasol. Met een nieuwe tuinset creëert u snel een nieuwe en gezellige sfeer in de tuin. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van een vijver in de tuin? Leuk om vissen in te houden, maar ook vijverplanten en waterornamenten zullen niet misstaan in een vijver. Ook voor uw vijver kunt u bij ons terecht: van vijverplanten tot pompen en fonteinen.

Blijf uit de zon met een parasol 

Bescherm uzelf tegen de stralen van de zon en ga heerlijk liggen op uw ligzetel onder een parasol. Zo houdt u het hoofd koel en bent u beschermd tegen de uv-straling. Met een parasol bepaalt u zelf hoeveel u bedekt wilt zijn. Wilt u alleen met uw gezicht in de zon, met de benen of liever helemaal niet? U bepaalt het allemaal zelf en u heeft de volledige vrijheid. Een parasol is gemakkelijk in gebruik en u kunt hem eenvoudig van plek verwisselen. Zo heeft u altijd schaduw waar u het wenst!  

Dit vindt u ook in de tuinafdeling van Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN