Woonaccessoires

 


Woonaccessoires Famiflora

Woonaccessoires vindt u in alle soorten en maten bij tuin- en decoratiecentrum Famiflora gevestigd in Moeskroen. Wij begrijpen dat u niet alleen planten in uw huis wilt hebben om een gezellige sfeer te creëren en daarom bieden wij u ook een breed assortiment woonaccessoires aan. Op deze manier kunt u uw interieur op een geheel unieke manier aankleden, zodat uw huis echt een thuis wordt waar u van kunt genieten.

Decoraties voor elke woonkamer

In ons assortiment woonaccessoires hebben we  alles wat u nodig kan hebben om uw woning te decoreren. Van vazen en glaswerk tot huistextiel. Ook voor de keuken en badkamer hebben we decoratieve accessoires in ons assortiment zitten. Voor degenen die geen groene vingers hebben zijn onze kunstbloemen een uitkomst. Doe inspiratie op op onze woonafdeling en krijg advies op maat betreft sfeervolle huisdecoratie

Breng sfeer in huis met woonaccessoires

Omdat iedereen een andere smaak heeft, vindt u in ons assortiment woonaccessoires verschillende stijlen terug. Zo kunt u zelf kijken wat bij u en uw inrichting past, maar u kunt ook gemakkelijk verschillende stijlen mixen. Ons assortiment woonaccessoires volgt altijd de laatste trends, zodat we steeds weer iets nieuws hebben om uit te kiezen! U kunt bij ons terecht voor de volgende decoratieve accessoires: 

  • Kussens en plaids
  • Sfeervolle kaarsen
  • Schalen en vazen
  • Tafel accessoires
  • kamerplanten en (kunst)bloemen

Do it yourself woonaccessoires

Misschien bent u creatief aangelegd en maakt u liever zelf uw woonaccessoires. Dat kan! In ons tuincentrum hebben we een aparte afdeling voor alle hobby en crea benodigdheden. Van schildergerei tot brei benodigdheden: u vindt het allemaal in ons tuincentrum. Naar wat voor woonaccessoires u ook op zoek bent, kom langs bij Famiflora en u zult het vinden.


Bekijk hier onze woonaccessoires!