Veiligheidswaarschuwing

Belangrijke productinformatie

Voordat onze producten een plekje in onze schappen krijgen moeten ze eerst aan een lange lijst met kwaliteitseisen voldoen. Het kan echter weleens voorkomen dat er een terughaalactie (recall) plaatsvindt voor producten die uiteindelijk toch niet Famiflora-waardig zijn met betrekking tot kwaliteit, veiligheid of prestatie.

Wij nemen hierin altijd onze verantwoordelijkheid en doen ons uiterste best om jou – onze klant – te beschermen. Daarom melden we het direct als een artikel toch niet voldoet.

Vind hieronder meer informatie en tips over bepaalde producten. Bovendien adviseren wij je om in het geval van een recall de deze producten niet meer te gebruiken, of de veiligheidswaarschuwing goed in acht te nemen bij gebruik. Uiteraard kun je de recall-producten met aankoopbon retourneren bij Famiflora Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. 

Heb je alsnog een vraag over een van deze onderstaande producten? Neem dan contact met ons op: [email protected] of telefonisch 0032(0)56 33 66 00

Op dit moment zijn er geen veiligheidswaarschuwingen