Kamerplanten

Voordelig kamerplanten kopen Bij Famiflora in Moeskroen

 

Kamerplanten brengen een gezellige sfeer in huis. Uw woonkamer heeft in een handomdraai een mooi kleuraccent en zelfs een studentenkamer oogt gezelliger met een plant. Kantoorplanten kunnen de productiviteit en concentratie verhogen. Daarnaast hebben luchtzuiverende planten ook een positieve invloed op de gezondheid. Planten in uw woonkamer zijn daardoor niet alleen mooi, maar ook functioneel. Bent u op zoek naar een solide plant voor in huis? Bekijk dan onze Top 10 kamerplanten en koop voordelig bij Famiflora. 

Welk type plant heb ik nodig?

Famiflora heeft een ruim aanbod tuinplanten en kamerplanten. Welke plant past het best bij u? De populairste kamerplanten van dit moment zijn de Pannenkoekplant, Yucca en de Monstera. De juiste plantkeuze hangt af van het seizoen en de lichtinval. Onze medewerkers op de plantenafdeling informeren u graag over de verschillen tussen schaduwplanten, bloeiende planten en groene bladplanten. Daarbij kunnen ze u ook direct vertellen of een plant eenvoudig of moeilijk te onderhouden is. Zorg er bij het onderhoud in ieder geval voor dat u geschikte aarde koopt voor uw plant, niet teveel water geeft en dat uw planten de juiste hoeveelheid licht en warmte ontvangen.

 


 

NOG NIET ZEKER VAN UW KEUZE?

Bekijk onze top 10 met de populairste kamerplanten of bezoek onze plantenafdeling voor advies op maat. 

 

TOP 10 KAMERPLANTEN

 


 

Ruim assortiment kamerplanten en tuinplanten

Bij Famiflora hebben we een groot assortiment kamerplanten: van grote tot kleine planten, van bonsai tot bamboe, luchtzuiverende planten en natuurlijk ook bloeiende planten. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden naar huis gaat met een mooie kamerplant die bij u past. Daarom geven onze medewerkers u graag advies over de verzorging van onze sierplanten. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de volgende producten:

In het voorjaar bezoekt u Famiflora voor een enorm aanbod tuinplanten. Zo kunt u ook buiten genieten van groen om u heen. In de zomermaanden zijn vooral de fruitbomen en bloeiende planten populair. Denk bijvoorbeeld aan olijfbomen en hortensia's. In de koudere maanden zijn vetplanten, orchideeën en anthuriums ideaal om uw huis op te fleuren. Tuin- en kamerplanten zijn in elk seizoen scherp geprijsd bij Famiflora.

Decoratieve planten voor in huis

Een mooie plant draagt bij aan de sfeer van uw woonkamer. Wanneer u een geschikte kamerplant uit hebt gekozen, moet u nog kiezen waar en op welke manier u deze neer wilt zetten. Famiflora heeft een ruim aanbod manden, potten, schalen en vazen om uw Monstera, cactus of bananenplant in te plaatsen. Plaats uw palmlelie in een felgekleurde pot of zet uw vioolbladplant in een pot met een zachte pastelkleur. Kies uit een uitgebreid kleurenscala, zodat uw planten helemaal aansluiten bij de rest van uw interieur. Speel met verschillende kleuren en materialen om uw ideale woonkamer te creëren.

Voordelig kamerplanten kopen bij Famiflora

Wanneer u inspiratie op wilt doen voor het uitkiezen van geschikte kamerplanten kunt u een bezoekje brengen aan ons tuincentrum. Famiflora is het grootste tuin- en decoratiecentrum van België, dus u zal gegarandeerd inspiratie op kunnen doen. U kunt dan ook gelijk inspiratie opdoen voor in uw tuin door mooie potten of tuinplanten te bekijken. Bekijk wanneer u uw bezoek aan ons tuincentrum kunt plannen of neem contact met ons op voor vragen.