Koken & Tafelen

Koken en tafelen bij Famifora te Moeskroen - België

Lekker koken

Na een lange werkdag geeft een heerlijke maaltijd veel voldoening. Een goede maaltijd zorgt er namelijk voor dat u er weer een paar uur tegenaan kunt. Met de producten van onze afdeling Koken & Tafelen hoeft u echt geen keukenprins(es) meer te zijn om een verrukkelijke maaltijd op tafel te zetten. U vindt bij ons alles wat u maar nodig heeft in de keuken, op elektrisch materiaal na. Denk aan allerhande keukengerei zoals pannen, potten, kloppers, mengbekers, opbergdozen en vershoudfolie, maar wij bieden ook bakproducten!

 

Gezellig samen tafelen

Taart, versieringen, bakvormen, wanneer u een bezoek brengt aan ons tuin- en decoratiecenter heeft u daarna gegarandeerd uren plezier in de keuken. Ga lekker creatief aan de slag en serveer alles op ons prachtige tafelgerief. Ook voor glazen, borden, vorken, messen en servetten bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, alles voor in de keuken en alles voor op de tafel. Ontdek ons groot aanbod aan kook- en tafelartikelen van volgende merken in de winkel:  A Table, Brabantia, Cook & Bake, Cosy & Trendy, Durobor, GEFU, Hailo, J-Line, Luminarc, Soehnle, Tefal, Zyliss,...

Maak het diner af met onze selectie rode en witte Franse wijnen en tafel na met aperitief dips en chips.

 

Bezoek Famiflora

Bekijk onze Happy Deals onder de categorie Wonen en zet jouw artikelen op jouw verlanglijstje voor jouw bezoek aan Famiflora. 

 

       

 

Dit vind je ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN