Over Ons

Over famiflora 

Met meer dan 25000m² winkelplezier is Tuincenter Famiflora in Moeskroen nabij West-Vlaanderen het grootste tuin- en decoratiecenter van België. U vindt bij ons de grootste keuze aan bloemen en planten en de mooiste seizoensdecoratie: alles van de beste kwaliteit, maar laag geprijsd. Naast de tuin- en decoratieafdeling is ons tuincentrum ook voorzien van een uitgebreide dierenafdeling. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw huisdier te verzorgen. Neem ook eens een kijkje bij onze woonafdeling; deze gaat met de trends mee en is zeker een bezoek waard.

Meer dan een tuincentrum alleen: Famiflora Moeskroen

Famiflora is nog veel meer dan een tuin- en decoratiecentrum. Dat ontdekt u al heel snel bij binnenkomst waar u ook een bakkerij, een versmarkt, een chocolatier, een tabakszaak en een lederwarenzaak aantreft. In deze foodhall geniet u van genoeg lekkers en de foodhall is dan ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. De foodhall maakt een bezoek aan Famiflora compleet. 

Naast de foodhall gevuld met heerlijke eettentjes en winkels is ons tuincentrum ook voorzien van ons eigen, gezellige selfservice restaurant’. Hier kunt u genieten van diverse schotels of gewoonweg van een zoete lekkernij met koffie. Famiflora biedt alle ingrediënten voor gezellig dagje shoppen voor gans de familie en is gemakkelijk bereikbaar, op een boogscheut van de autosnelweg E403 Kortrijk/Doornik.

https://www.famiflora.be/vestiging/famiflora

Download de mobiele applicatie van Famiflora

Famiflora beschikt over een mobiele applicatie die de bezoekers van ons tuincentrum veel voordelen biedt. Met deze applicatie kunt u de volgende voordelen behalen:

  • Punten verdienen bij iedere aankoop
  • De gespaarde punten inruilen voor unieke beloningen die opgehaald kunnen worden in ons tuincentrum
  • Een prijsscanner voor als er een product in ons tuincentrum ligt zonder prijs

Onze webshop

Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een milieu-bewuste serre, carport of tuinhuis. In onze webshop vindt u de perfecte serre voor bij u thuis. Famiflora beschikt over de beste kwaliteit overkappingen, tuinhuizen en nog veel meer. Heeft u altijd al een tuinhuis willen hebben? Twijfel dan niet langer en koop uw paviljoen snel en eenvoudig bij Famiflora. Wilt u liever eerst even komen kijken? Geen probleem, u kunt gezellig langskomen in onze uitgebreide showroom. Inspiratie genoeg! 

Bezoek Famiflora

Famiflora is het grootste tuincenter van België zonder in te leveren op de gezellige sfeer. Tuincentrum Famiflora nabij West-Vlaanderen leent zich uitstekend voor een gezellig dagje uit. Kom gerust eens gezellig langs om ons ruime aanbod te bekijken en de sfeer te proeven. Voor de kinderen is er in Famiflora een kidscorner te vinden. Famiflora is een bezoek waard voor alle bezoekers uit België!

Plan je bezoek