Gazon

Gazon benodigdheden - Famiflora - Moeskroen - België

Een mooie, groene grasmat is een lust voor het oog. Maar hoe krijgt u een mooi gazon? En nog belangrijker, hoe houdt u uw gazon mooi? Om die vragen te beantwoorden is het belangrijk dat u het doel van uw gazon vaststelt. Wilt u een gazon waar uw kinderen lekker op kunnen ravotten? Kies dan voor een sterke grassoort, zoals speelgazon. Gaat u voor een sierlijk gazon, kies dan voor een fijnere grassoort. 

Zelf gazon aanleggen

Een strak gazon geeft uw tuin een luxe uitstraling. Maar hoe krijgt u het grasoppverlakte strak en verzorgd? Heeft u geen ervaring? Geen zorgen, gazon aanleggen hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. Famiflora heeft een handig stappenplan opgesteld voor iedereen die geen ervaring heeft met het planten van gazon. Volg de stappen zorgvuldig en u geniet binnen de kortste keren van een mooi en strak gazon. 

Professionele kwaliteit voor uw gazon

Wist je dat we in ons assortiment ook producten van het huismerk "Famiflora" aanbieden. De beste kwaliteit aan de laagste prijs! Naast graszaad, bieden wij ook  allerlei producten voor het onderhoud van uw gazon aan. Zo blijft die mooie groene grasmat nóg langer mooi! Kom langs in het tuincentrum en bekijk ons aanbod. 

Grasmatten

Kiest u voor een snellere oplossing? Ga dan voor verse grasmatten. Deze kunt u snel en eenvoudig plaatsen, zonder dat u lang moet wachten op het resultaat. Wilt u grasmatten bestellen? U kunt die per m² kunt bestellen in onze winkel of per mail naar [email protected]. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

*Let op: producten voor gazon enkel beschikbaar in Famiflora Moeskroen

Producten voor Gazon

 • Strooiwagen

  Inhoud: 12L

  Famiflora
  19,99
 • Gazonzaad 'speel & sport'

  1kg = ±50m²

  Famiflora
  6,99