Gazon

Gazon benodigdheden - Famiflora - Moeskroen - België

Een mooie, groene grasmat is een lust voor het oog, maar hoe krijgt u een mooi gazon? En misschien nog wel belangrijker, hoe houdt u uw gazon mooi? Om die vragen te beantwoorden is het belangrijk dat u het doel van uw gazon vaststelt. Wilt u een gazon waar uw kinderen lekker op kunnen ravotten, of is uw gazon puur voor de sier? Wanneer het eerste op u van toepassing is, kiest u voor een sterke grassoort, zoals speelgazon. Gaat u voor de sier, kies dan voor een fijnere grassoort. Welke grassoort u ook kiest, wij zijn u graag van dienst met advies en tips. Een fris en groen gazon is namelijk een rijk bezit.

Zelf gazon aanleggen

Een strak gazon geeft uw tuin een luxe uitstraling. Maar hoe krijgt u het grasoppverlakte strak en verzorgd? Heeft u geen ervaring? Geen zorgen, gazon aanleggen hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. Famiflora heeft een handig stappenplan opgesteld voor iedereen die geen ervaring heeft met het planten van gazon. Bekijk het gazon stappenplan

Professionele kwaliteit voor uw gazon

In ons assortiment vindt u de merken Evergreen en Barenbrug. In het Evergreen assortiment vindt u naast graszaad allerlei producten voor het onderhoud van uw gazon. Zo blijft die mooie groene grasmat nóg langer mooi! Barenbrug heeft een passie voor gras en dat is terug te vinden in de kwaliteitsproducten. Wilt u meer weten over deze merken of over uw gazon in het algemeen? Neem dan contact op, wij staan voor u klaar!

 

     

 

Dit vindt u ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN