RESTAURANT

Maak van jouw bezoek naar Famiflora een geweldige daguitstap! Na het shoppen kan je in Famiflora Moeskroen* heerlijk genieten van een lekker aperitiefje of een heerlijke lunch om weer op krachten te komen. Ben je eerder een vroege vogel? Ontdek dan zeker onze lekkere ontbijtstand, waar ook de échte zoetebekjes kunnen genieten van een dessert! Maar ook aan de hamburgerstand of het wafelkraam zal je zeker geen honger lijden! (* enkel bij Famiflora  Moeskroen)

Selfservice restaurant

Famiflora is trots om haar nieuwe restaurantconcept te presenteren.
We hebben naar de wensen van onze klanten geluisterd en zijn nu terug met een geheel nieuw aanbod dat draait om huisgemaakte gerechten met smakelijke verse Belgische frietjes.  
Dit alles in samenwerking met het gerenommeerde Bellegems Friethuisje waar Patrick en zijn team sinds jaar en dag in de regio bekend staat voor zijn uitstekende gerechten.

Openingsuren: Ma - zon: 11u15-14u30
 

MENU SELFSERVICE RESTAURANT

 

 

 


Tearoom

Kom na het shoppen tot rust in onze gezellige tearoom. Geniet van onze talrijke desserts, bieren, aperitieven, koffie en frisdranken. Onze verse pannenkoeken moet je zeker eens geproefd hebben!

Openingsuren:
Maandag -vrijdag: 10h - 18h 30
Weekend & feestdagen: 9u00-19u00

 

KAART TEAROOM   

 

 


 


Comptoir aux Délices

Niets beter dan de geur van vers gebakken wafels, toch? Of toch liever een lekker ijsje of granita?
Elke zoetebek vindt wel iets bij ‘Comptoir aux Délices’ in onze inkomhal!

Openingsuren:
Weekend & feestdagen: 13u00 - 19u00

 

 

 

 

 


 


Grill

Zin in een lekkere hotdog, hamburger of mexicano burger? Kom dan zeker eens langs bij de Grill-stand in de entreehal van Famiflora. 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod