Kamerplanten

Kamerplanten te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Kamerplanten zijn de ideale sfeermakers. Ze maken elke ruimte gezellig en in combinatie met een leuke pot zijn het echte blikvangers. Om ervoor te zorgen dat wij u alleen de beste en mooiste kamerplanten bieden tegen de scherpste prijzen, reist Koen Vandenbussche de hele wereld af en koopt alles rechtstreeks bij de producent. Hij gaat zelfs de brousse in om plantages te bezoeken en doet dit graag voor u. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Kamerplanten assortiment bij Famiflora

Wij kunnen met gepaste trots zeggen dat wij een zeer mooi en uitgebreid aanbod orchideeën hebben. Naast orchideeën vind je bij ons de meest uiteenlopende kamerplanten, van cactussen en monstera's tot yucca’s en pannenkoekenplantjes. Bent je benieuwd naar de populairste kamerplanten van 2018? Bekijk dan eens onze top 10 kamerplanten. Kom langs en laat je inspireren door de schoonheid van kamerplanten.

Binnenpotten en schalen

Een schaal is een ideale basis voor gezellige woondecoratie. Plaats er kaarsen, waxinelichthouders en andere decoratiematerialen op om er echt iets van te maken wat precies bij jou past. Varieer met kleuren, materialen en sferen, de schaal vormt immers een stabiele basis. Ook binnenpotten vormen een fijne basis voor een gezellige woonkamer. Bij ons vindt je potten in de meest uiteenlopende maten, kleuren, materialen en vormen. Wanneer je door wandelt naar de kamerplantenafdeling, kan je de perfecte match tussen pot en plant mee naar huis nemen! 

Dit vind je ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN