Kamerplanten

Kamerplanten te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Kamerplanten zijn de ideale sfeermakers. Ze maken elke ruimte gezellig en in combinatie met een leuke pot zijn het echte blikvangers. Bovendien zorgen kamerplanten voor een gezonde lucht en een positief invloed op jouw humeur.

Voordeel van kamerplanten 

Bij Famiflora vind je kamerplanten voor elke stijl en interieurinrichting. Naast een heel uitgebreid assortiment aan populaire orchideeën, vind je ook een grote keuze aan cactussen, vetplanten, hangplanten, etc. Kamerplanten zorgen voor een aangenaam en fleurig gevoel in huis. Daarnaast werken planten stressverlagend, dragen bij aan een goed geheugen en helpen je om je beter te concentreren. Zet daarom ook planten in je werkkamer of op kantoor. Hierdoor werk je rustiger en productiever. Wist je dat je ook kamerplanten voor in de badkamer hebt? Kom helemaal tot rust in een lekker warm bad, omringd door al het groen van jouw eigen planten. Breng de natuur in huis door veel verschillende kamerplanten met elkaar te combineren. Niet veel plaats om veel planten bij elkaar te zetten? Vergeet dan zeker onze hangplanten niet. Ideaal!

Soorten kamerplanten 

Bij ons in het assortiment hebben wij een ruim aanbod aan kamerplanten. Zo vind je bij ons in het assortiment de populaire kamerplanten als de:

  • Calathea;
  • Anthurium; 
  • Gatenplant;
  • Lepelplant;
  • en nog veel meer mooie en exotische planten!

Bekijk onze top 10 kamerplanten en zorg ervoor dat ook jij deze in huis hebt staan. Ze maken je interieur helemaal compleet en geven net dat extra beetje sfeer. 

De Mooiste kamerplanten kopen? | Famiflora.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenpotten en schalen

Combineer jouw kamerplant met een mooie binnenpot of -schaal. Bij Famiflora vind je naast de grootste keuze aan kamerplanten, ook een uitgebreid assortiment aan binnenpotten en -schalen. In onze kamerplantenafdeling vind je potten in de meest uiteenlopende maten, kleuren, materialen en vormen. Van klassiek terracotta tot trendy kunststof, bij Famiflora vind je zeker en vast wat je zoekt.

Bezoek Famiflora

Kom langs in het tuincentrum en raak geïnspireerd door ons aanbod kamerplanten. Bekijk onze Happy Deals onder de categorie Wonen en zet jouw favoriete kamerplanten op jouw verlanglijstje voor jouw bezoek aan Famiflora. Wij zien je graag bij ons in het tuincentrum. 

Bekijk ons uitgebreid assortiment aan kamerplanten: