Tuingereedschap

Tuingereedschap kopen Famiflora

Heeft u tuingereedschap nodig om uw tuinplannen te realiseren? Dan bent u bij tuincentrum Famiflora aan het juiste adres. Wij zijn het grootste Tuincenter van België, gevestigd in Moeskroen. Wij bieden een mooi assortiment tuingereedschap, zodat u uw handen eens flink uit de mouwen kunt steken. Op de afdeling met gereedschap vind u een verscheidenheid aan scheppen, harken en heggenschaar. Uiteraard is er ook voldoende aanbod elektrisch tuingereedschap als grasmaaiers, snoeischaren en kettingzagen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Onze specialisten op de tuingereedschap afdeling helpen u graag verder. 

Breed assortiment tuingereedschap

Tuingereedschap is niet alleen handig voor de aanleg van uw tuin, maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Het begint bij comfortabele kleding: fijne werklaarzen en goede stevige tuin- of werkhandschoenen maken de tuinwerkzaamheden al een stuk plezanter. Vervolgens hangt de keuze voor tuingereedschap uiteraard volledig af van de klussen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

  • Schoppen,
  • Harken,
  • Tuinsproeiers, 
  • Spitvorken, 
  • Tuinslangen

Alles wat u nodig heeft op het gebied van tuingereedschap koopt u bij Famiflora. Ook voor tuinplanten en tuindecoratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud uw gezon en tuinplanten

Tuinplanten en gazon in topconditie houden vergt de nodige inspanning. Gelukkig bieden wij een een breed assortiment tuingereedschap om deze taken te vereenvoudigen. Met een goede tuinsproeier en electrische grasmaaier is uw gazon onderhouden kinderspel. Tuinplanten zijn gebaat bij goede plantenvoeding en moeten beschermd worden tegen schimmels en ongedierte. Het regelmatig snoeien van planten is echt een vereiste. Ook op het gebied van snoeien, zagen en knippen is er legio tuingereedschap beschikbaar. 

Voordelig tuingereedschap kopen

Famiflora heeft misschien wel het grootste assortiment tuingereedschap in België. Wij hebben het juiste gereedschap voor elke mogelijke klus in uw tuin. Of u nu moet snoeien, onkruid wilt wieden of juist uw hele tuin opnieuw wilt inrichten. Bij Famiflora vindt u alles wat u nodig heeft om de klus te laten slagen. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum en ontdek ons enorme assortiment!

Alle benodigheden voor in de tuin

Bij ons vindt u alle soorten tuingereedschap in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Denk hierbij aan gronddoek, anti-worteldoek, vogelnetten, algemeen gereedschap zoals hamers, beitels, zagen, steeksleutels, rolmeters en opbergdozen, borstels, afdekhoezen, harken, sproeiers, spitvork, spades, schoppen en tuinslangen. Meer dan genoeg tuingereedschap dus. Wij werken hiervoor graag samen met de betrouwbare en degelijke merken Wolfgarten, Polet, Fiskars, Felco, Gardena, AVR en Hozelock. Kom gezellig langs of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk hier ons assortiment tuingereedschap!