Accessoires

Dierenaccessoires te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

U wilt alleen het allerbeste voor uw dier en wij begrijpen dat als geen ander. Een blij huisdier betekent namelijk een blij baasje. Wij hebben ons uiterste best gedaan om een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires samen te stellen voor zowel honden en katten, als reptielen, knaagdieren, kleine, vogels en aquariumvissen. 

Dierenaccessoires in allerlei soorten en maten

Een halsband en een hondenriem zijn voldoende om uw geliefde viervoeter zijn benen te laten strekken. Na de wandeling ploft hij lekker neer in zijn hondenmand gevuld met speeltjes en hij is weer helemaal tevreden. De meeste katten worden zielsgelukkig van een goede krabpaal en uitdagende speeltjes, maar in ons assortiment vindt u ook riempjes voor katten. Verder vindt u op de dierenafdeling aquaria, pompen en filters voor de vissen, vogelkooien, kippenrennen en konijnenhokken.

Diverse soorten voeding te koop bij Famiflora

Voeding is een belangrijk onderdeel van de gezondheid van uw dier. In ons assortiment vindt u alle soorten en merken dierenvoeding, zoals granen voor de kippen, kattenvoeding, hondenvoeding, maar ook stro en verzorgingsproducten voor kat en hond maken deel uit van het assortiment. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie DIEREN