Bad en geur

Bad en geur producten te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Warm bad of frisse douche?

Lekker wegdromen in bad of de dag energiek beginnen met een frisse douche? Begin en eindig de dag goed met onze heerlijke bad- en geurproducten. Je vindt bij ons alles op het gebied van lichaamsverzorging zoals badschuim, shampoo en deodorant, maar ook haarborstels en -accessoires, wellness-accessoires, bathbombs en hygiëne producten zoals tandpasta en tandenborstels. ‘In een tuincentrum?’, horen wij u denken. Jazeker, wij gaan namelijk graag een stapje verder om u een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Wij zijn namelijk meer dan een tuin- en decoratiecenter. Een bezoek bij Famiflora is een dagje uit voor het hele gezin!

Bekende merken met bewezen kwaliteit

De merken die u bij ons op de bad en geur afdeling aantreft zijn: Axe, Colgate, Dop, Dove, Elseve, Fa, Fructis, Gliss Kur, Head & Shoulders, Herbal Essences, Le Petit Marseillier, Nivea, Oral-B, Palmolive, Pampers, Pantene, Rexona, Sanex, Schwarzkopf, Signal, Tahiti, TheraMed, Zwitsal,...

Bezoek Famiflora

Bezoek onze Happy Deals onder de categorie Wonen en zet uw favoriete bad- en geurartikelen op jouw verlanglijstje voor jouw bezoek aan Famiflora. 

 

Dit vindt u ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN