Vijver

 

Vind al je vijverbenodigdheden bij Famiflora

Voor uitgebreide informatie kunt u bij  Famiflora terecht, evenals voor informatie over pompen en filters. Ook over welke vissen in welke vijver gehouden kunnen worden geven wij u graag advies. Een Koikarper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Ook vindt u bij ons een groot assortiment zuurstof- en waterplanten.

U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u bekleedt met vijverfolie. De folie is in diverse breedtes verkrijgbaar.

Begin met een plan

Voordat u een vijver aanlegt is het verstandig om een duidelijk plan te maken.  Er zijn zeer uiteenlopende soorten vijvers, zoals plantenvijvers, koivijvers, zwemvijvers en gemengde vijvers. Elke vijver heeft een ander plan nodig op het gebied van folie, vijverfilters, luchtpompen, vijverfonteinen en UV-filters. Wij helpen u graag met het maken van een plan, zodat uw vijver helemaal naar wens is en perfect in uw tuin past. Bij ons kunt u terecht voor de volgende merken: Firestone, Oase, Hozelock,  Superfish en Velda. Een bezoek aan Famiflora is dus een must voor elke vijverliefhebber!

Bekijk meer productgroepen in de categorie DIEREN