Barbecues

Barbecue kopen bij Famiflora - Moeskroen - België

Barbecueën is buiten koken

Ga heerlijk eten met familie en vrienden en genieten van het overheerlijke vlees of vis van de barbecue. Of u nu in de winter of in de zomer ervoor kiest om te barbecueën, u maakt er altijd een verrukkelijke maaltijd van met de barbecues van Famiflora. Niet alleen buiten eten, maar vooral buiten koken vinden wij erg leuk. Natuurlijk met de barbecuefeestje als hoogtepunt! Bekijk het volledige assortiment in onze grote barbecue-afdeling. 

Ruime keus aan barbecues

Wij vinden het belangrijk dat u een keuze maakt die het beste bij u past. Daarom vindt u in ons assortiment barbecues een ruim aanbod aan verschillende soorten barbecues. Zodat u precies de barbecue vindt waar u naar op zoek bent. Bij Famiflora heeft u een enorme keuze aan soorten barbecues. Zo vindt u bij ons:

 • Houtskool barbecues
 • Gas barbecues
 • Elektrische barbecues
 • Barbecues waar u op kunt grillen, stomen, roken én koken!

Ontdek naast alle grote merken ook ons eigen gamma "Famiflora BBQ Grill" met kwalitatieve barbecues aan een zacht prijsje.

Weber BBQ kopen bij Famiflora | Famiflora.be Boretti barbecue kopen bij Famiflora | Famiflora.be Barbecook Barbecue? | Kom naar Famiflora, te Moeskroen Fervor BBQ | Famiflora.be Cross BBQ kopen? | Famiflora Eigen merk Famiflora BBQ Grill | Tuincenttum Famiflora

Plekje in de tuin

Geef de barbecue een vaste plek in de tuin en zorg voor een werkblad in de buurt. Een langwerpige plantentafel voldoet prima om al die lekkere gerechten te kunnen voorbereiden. Vul border en potten met lekkere kruiden zoals basilicum, peterselie, bieslook en bonenkruid. Wanneer u niet buiten kookt en het werkblad buiten gebruik is, kunt u deze mooi opfleuren met kleurige tuinplanten en bloempotten


Sfeermakers

Hou je buiten kookhoek sfeervol met veel “groen” in de tuin. Dat versterkt het buitengevoel, waardoor u extra kunt genieten van het buiten eten. Ga daarnaast heerlijk aan tafel aan een van de mooie tuinmeubels van Famiflora. Vul de tuin met fraaie geurige struiken, bomen en andere tuinplanten. Zo kunt u lang genieten van de lekkere lange zomeravonden.
 

Barbecues bij Tuincentrum Famiflora

10 Tips voor het gebruik van een barbecue

Barbecueën is natuurlijke een leuk en gezellig, maar kan voor een aantal mensen toch nog een uitdaging zijn. Wij van Famiflora zetten daarom graag een paar tips voor u op een rij zodat u nog meer kunt genieten van de barbecue! 

 1. Plaats de barbecue niet bij brandbare objecten.
 2. Houd een emmer water of zand bij de hand om het vuur te doven.
 3. Pas op met brandbare en loshangende kleding.
 4. Zet het snoer van een elektrische barbecue goed vast en let op bij regen.
 5. Een gasfles van een gasbarbecue mag niet onder de barbecue staan, vanwege ontploffingsgevaar.
 6. Spuit nooit aanmaakvloeistof op de gloeiende kolen.
 7. Houd spelende kinderen en huisdieren uit de buurt.
 8. Doof het vuur na afloop met water of zand.
 9. Maak de barbecue pas schoon als deze helemaal is afgekoeld.
 10. Gebruik altijd de juiste accessoires voor de barbecue. 

Geniet van een gezellige en vooral veilige barbecue! 

Dit vindt u ook in de tuinafdeling van Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN