Tuincentrum

Een tuincentrum leent zich goed voor een gezellig dagje uit; door paden met verschillende planten en accessoires lopen, inspiratie opdoen voor thuis en iets drinken. Famiflora begrijpt dat u gezelligheid met een ruim assortiment wilt combineren. Met meer dan 23000m2 is Famiflora in Moeskroen het grootste tuincentrum van België zonder in te leveren op de gezellige sfeer.

Ruime keuze bij tuincentrum Famiflora

Alles voor tuin en huis onder één dak: daar gaat ons tuincentrum voor. In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan tuinartikelen. Alles wat u nodig heeft voor een mooie tuin vindt u bij ons. in ons assortiment vindt u naast tuinproducten ook de volgende afdelingen:

Van planten tot interieurdecoratie: bij Famiflora vindt u vrijwel alles. Met de artikelen uit ons tuincentrum kunt u uw gehele huis en tuin voorzien van een gezellige sfeer. Ook voor leuke cadeau's bent u bij Famiflora op het juiste adres. Ook als u in Oost-Vlaanderen woont is ons tuincentrum het waard om een bezoekje te brengen. 

Famiflora tuin- en decoratiecenter

Foodhall Famiflora

Om u naast prachtige planten, accessoires en overige producten uit ons assortiment ook genoeg lekkers en leuks te kunnen bieden, vindt u ook een foodhall in ons tuincentrum. Deze foodhall is voorzien van verschillende shops met eten en overige producten. Tijdens een bezoek aan ons tuincentrum in Moeskroen is het dan ook zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. 

Download de Famiflora app

Als u wilt genieten van exclusieve spaaracties en als u als eerste op de hoogte wilt zijn van promoties, dan is het zeker de moeite waard om onze app te downloaden. Met deze app kunt u punten verdienen bij iedere aankoop. Deze punten kunt u verzilveren voor leuke beloningen. Met deze punten spaart u voor leuke beloningen die u in ons tuincentrum nabij Oost-Vlaanderen op kunt halen. Door de prijzenscanner is het ook mogelijk om achter de prijzen van artikelen zonder prijskaartje te komen.

Volledige beleving

Een bezoek aan ons grote tuincentrum is een gezellig dagje uit. Daarom kunt u na een gezellige dag winkelen in ons restaurant ‘Le Bistro’ heerlijk eten en drinken. Geniet van onze suggestielunches of weekendmenu’s terwijl de kinderen spelen in de kidscorner. U kunt binnen zitten, maar met mooi weer is ons terras ook open. Wij zijn dan wellicht het grootste tuincentrum van België, maar daar wordt de gezelligheid in ons tuincentrum en in ons restaurant niet minder van. Breng een bezoek aan ons tuincentrum nabij Oost-Vlaanderen en wordt verrast door ons ruime aanbod en de gezellige sfeer!

Bezoek Tuincentrum Famiflora