Tuincentrum

Famiflora tuin- en decoratiecenter

Een tuincentrum leent zich goed voor een gezellig dagje uit; door paden met verschillende planten en accessoires lopen, inspiratie opdoen voor thuis en iets drinken. Famiflora begrijpt dat u gezelligheid met een ruim assortiment wilt combineren. Met meer dan 23000m2 is Famiflora in Moeskroen het grootste tuincentrum van België zonder in te leveren op de gezellige sfeer.

Ruime keuze bij tuincentrum Famiflora

Alles voor tuin en huis onder één dak: daar gaat ons tuincentrum voor. In ons assortiment zit een verscheidenheid aan tuin artikelen: van planten tot gereedschap. Alles wat u nodig heeft voor een mooie tuin vindt u bij ons. Daarnaast hebben wij ook kamerplanten en andere decoratie voor in huis. Daarnaast vind u een breed aanbod huisdieren, dierenvoeding en accessoires op onze huisdierafdeling.

Volledige beleving

Een bezoek aan ons grote tuincentrum is een gezellig dagje uit. Daarom kunt u na een gezellige dag winkelen in ons restaurant ‘Le Bistro’ heerlijk eten en drinken. Geniet van onze suggestielunches of weekendmenu’s terwijl de kinderen spelen in de kidscorner. U kunt binnen zitten, maar met mooi weer is ons terras ook open. We zijn niet voor niets het grootste tuincentrum van België: breng ons ook een bezoekje

Bezoek Tuincentrum Famiflora