Tuingereedschap moestuin

Tuingereedschap moestuin

Hulpmiddelen voor moestuinieren

Als je net begint met je moestuintje, moet je misschien nog een beetje zoeken naar hoe het allemaal werkt. Het begin is altijd lastig. Dan kan het erg fijn zijn als je er wat hulp bij hebt in de vorm van hulpmiddelen. Een hulpmiddel voor je moestuintje kan van alles zijn. Het kan iets zijn in de vorm van een stuk gereedschap of iets in de vorm van ondersteunende informatie.

Informatie over het bijhouden van een moestuintje

Informatieve hulpmiddelen kunnen heel erg handig zijn als je nog niet zo veel weet over het bijhouden van een moestuintje of als je regelmatig iets wilt kunnen opzoeken. Je kunt hierbij denken aan een boek of aan het internet. Boeken kun je kopen, maar je kunt ook naar de bibliotheek gaan. De informatie die je nu leest is natuurlijk al een handig hulpmiddel, maar je kunt ook zoeken naar boeken met (moes)tuinier-tips of handboeken waarin je gewassen kunt opzoeken.

Gereedschappen en andere benodigdheden

Naast informatieve hulpmiddelen heb je ook nog de gereedschappen en andere benodigdheden. Bij gereedschappen kun je denken aan een schep, hark, gieter, plantenspuit, bezem en een snoeischaar. Andere benodigdheden zijn bijvoorbeeld tuinhandschoenen, potjes en kweekbakjes. Ook bordjes om bij de plantjes te zetten horen erbij. Deze noemen we labels en kun je gemakkelijk zelf knutselen. Ook een regenmeter en windvaantjes zijn leuke dingen om zelf in elkaar te zetten. Je kunt je tuintje dan helemaal naar jouw eigen smaak inrichten. Is het gereedschap dat je nu thuis hebt liggen aan vervanging toe? Bekijk dan eens onze gereedschap-afdeling en laat je adviseren door één van onze medewerkers!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Eigen kweek