Tuinplanten

Tuinplanten te koop bij Tuincenter Famiflora te Moeskroen - België

Elke tuin is anders en biedt andere mogelijkheden wat betreft vaste planten. Onze jarenlange ervaring in de sector zetten wij graag in om samen met u, uw droomtuin te verwezenlijken!

Terrasplanten en balkonplanten

Met terrasplanten en balkonplanten creëert u vrolijkheid op uw terras en balkon. Klimplanten kunnen een ideale oplossing zijn wanneer u bijvoorbeeld een kale schutting in uw tuin heeft staan. Wilt u geen schutting in uw tuin, maar wel een scheiding aanbrengen? Overweeg dan een haag van bijvoorbeeld coniferen. Ook de buxus doet het goed in een rij en met bamboe of siergrassen maakt u het helemaal af.

Vaste tuinplanten

Vaste planten zijn mooi en geven uw tuin sfeer. In ons uitgebreide assortiment vindt u ook vaste planten met een extra functie: ze zijn eetbaar of toepasbaar in de keuken. Laurier wordt bijvoorbeeld in veel gerechten gebruikt en niets is zo lekker als fruit uit eigen tuin. Ook olijven en palmbomen zijn een populaire aanvulling op uw tuin.

Ruim assortiment tuinplanten

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de vaste planten in verschillende segmenten verdeeld. Zo kunt u gemakkelijker uw weg vinden in ons ruime assortiment met onder andere seizoensplanten, sierheesters, heidegrondplanten, klimplanten, haagplanten, bodembedekkers en sierbomen. Wist u dat wij alles op alles zetten om u de scherpste prijzen aan te kunnen bieden? Peter Vandenbussche, onze plantenspecialist, koopt planten rechtstreeks bij de producent en op de grootste veilingen. Dat doen wij graag voor u, want wij zijn immers het grootste tuin- en decoratiecenter van België.

 

Deze tuinplanten vindt u bij Famiflora:

Shop online via Hermie.com
Shop online via hermie.com!

Alles voor huis, tuin en dier online!