Tuingereedschap

Tuingereedschap te koop bij Tuincenter Famiflora te Moeskroen - België

Uw tuin verdient de beste zorg en het beste onderhoud, bij Famiflora vind je een uitgebreid aanbod kwalitatieve tuingereedschappen en -benodigdheden om u een handje te helpen en uw werk gemakkelijker te maken...

Stroop die mouwen maar op, want het is weer tijd om in de tuin aan de gang te gaan! Er zijn altijd wel klussen om in de tuin te doen! Wij begrijpen dat u daar niet altijd ruimschoots de tijd voor heeft en helpen u daarom graag een handje. Bij ons kunt u namelijk terecht voor het meest uiteenlopende tuingerief, om het u nét even wat gemakkelijker te maken.

Tuingereedschap van top kwaliteit!

Het begint bij comfortabele kleding: fijne werklaarzen en goede stevige tuin- of werkhandschoenen maken de tuinwerkzaamheden al een stuk plezanter. Vervolgens hangt de keuze voor tuingereedschap uiteraard volledig af van de klussen. Famiflora staat bekend om het zeer uitgebreide assortiment. Denk hierbij aan gronddoek, anti-worteldoek, vogelnetten, algemeen gereedschap zoals hamers, beitels, zagen, steeksleutels, rolmeters en opbergdozen, borstels, afdekhoezen, harken, sproeiers, spitvork, spades, schoppen en tuinslangen. Meer dan genoeg dus. Wij werken hiervoor graag samen met de betrouwbare en degelijke merken Wolfgarten, Polet, Fiskars, Felco, Gardena, AVR en Hozelock. Stuk voor stuk topmerken op het gebied van tuingereedschap en dus onmisbaar in onze collectie. Van klein tuingereedschap zoals snoeischaren en takkenscharen, tot grotere apparatuur zoals bladblazers en heggenscharen, wij bieden een scala aan gereedschappen en apparatuur voor gazon- en tuinonderhoud, zodat elke tuin een buitenruimte wordt waar men trots op kan zijn!

      

Dit vindt u ook in de tuinafdeling van Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN