Hobby & Crea

Hobby en crea allemaal te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Even lekker de handen uit de mouwen steken en creatief bezig zijn kan zeer ontspannend werken. Extra leuk is het wanneer u iets helemaal zelf gemaakt en met trots naar het eindresultaat kijkt. Haal de creatieve kant in uzelf naar boven op onze leuke Hobby & Crea afdeling. Wat dacht u bijvoorbeeld van schildergerei? Of past bloemschikken met Oasis decoratiemateriaal beter bij u? Is breien echt iets voor u? Ook brei-gerief van Gründl vindt u bij ons. Kom langs en ontdek uw talenten.

Hobby en Crea afdeling van Famiflora

Het eerste wat u ziet als u een cadeau krijgt is de verpakking. Maak een goede eerste indruk met mooi papier en uitbundige strikken, rubans en linten. U vindt allerlei soorten verpakkingsmateriaal op onze Hobby & Crea afdeling. Wilt u er een mooie kaart bij geven, bijvoorbeeld van Hallmark? Ook die vindt u bij ons en met ons schrijfgerief voorziet u de kaart van een persoonlijke tekst.

Doopartikelen bij Tuincenter Famiflora

Naast een collectie voor creatievelingen hebben wij een zeer groot aanbod doopartikelen, zoals doopsuiker en originele verpakkingen voor doopartikelen. Ofwel alles voor een onvergetelijke ervaring!

 

Dit vindt u ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN