Hobby & Crea

Hobby en crea allemaal te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Even lekker de handen uit de mouwen steken en creatief bezig zijn kan zeer ontspannend werken. Extra leuk is het wanneer je iets helemaal zelf gemaakt en met trots naar het eindresultaat kijkt. Haal de creatieve kant in jezelf naar boven op onze leuke Hobby & Crea afdeling. Wat dacht je bijvoorbeeld van schildergerei? Of past bloemschikken met Oasis decoratiemateriaal beter bij jou? Is breien echt iets voor jou? Ook brei-gerief van Gründl vind je bij ons. Kom langs en ontdek jouw talenten.

Hobby en Crea afdeling van Famiflora

Het eerste wat je ziet als u een cadeau krijgt is de verpakking. Maak een goede eerste indruk met mooi papier en uitbundige strikken, rubans en linten. Je vindt allerlei soorten verpakkingsmateriaal op onze Hobby & Crea afdeling. Wil je er een mooie kaart bij geven, bijvoorbeeld van Hallmark? Ook die vind je bij ons en met ons schrijfgerief voorzie je de kaart van een persoonlijke tekst.

Bezoek Famiflora

Bekijk onze Happy Deals onder de categorie Wonen en zet jouw favoriete knutselartikelen op jouw verlanglijstje voor jouw bezoek aan Famiflora. 

        

 

Dit vindt u ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN