Dieren

Dieren te koop bij Tuincenter Famiflora te Moeskroen - België

Dieren brengen gezelligheid, liefde, vrolijkheid en zijn altijd blij als u weer thuis komt. Logischerwijs houdt niet iedereen van dezelfde dieren en heeft niet iedereen dezelfde mogelijkheden om dieren te houden. Om toch iedereen van dienst te kunnen zijn, richten wij ons op een breed scala dieren. Waar de meeste tuincentra zich beperken tot knaagdieren, vogels en aquariumvissen, kunt u bij ons ook reptielen zoals slangen, hagedissen, spinnen, sprinkhanen en kevers en kleinvee zoals kippen, geitjes en kalkoenen komen bewonderen.

DUPONZOO by Famiflora

Famiflora werkt in partnership met Duponzoo, dé dierenspecialist. Omdat wij enkel het beste willen voor uw trouwe huisdier.

Hamsters, fretten en konijnen zijn gezellige en aaibare knaagdieren die relatief makkelijk te houden zijn. Houdt u meer van vogels?  Bij Famiflora bieden wij onderdak aan zeer veel soorten vogels, waaronder papegaaien en beo’s. Ook op de afdeling met aquariumvissen vindt u veel kleur en diversiteit. Wat dacht u bijvoorbeeld van vijvervissen zoals de Koi karper en de sterlet? Bent u al nieuwsgierig geworden naar ons dierenparadijs? Kom dan gezellig langs! 

Bezoek ook de website van Duponzoo : www.duponzoo.be