Tuinhout

Tuinplanten te koop bij Tuincenter Famiflora te Moeskroen - België

Met tuinhout kunt u werkelijk alle kanten op! Van het creëren van privacy met afsluitingen, tot het leggen van een stoer terras. Tuinhout is een natuurlijke aanwinst voor elke tuin: groot of klein, modern of romantisch, uitbundig of juist ingetogen. Tuinhout is duurzaam, leeft en is een echte sfeermaker!

Ruim assortiment tuinhout

In ons ruime assortiment vindt u onder andere trellis schermen, trendy omheiningen van hazelaar, houten terrastegels en diverse lengtes steunpalen.

  • Wist u dat trellis schermen de ideale mogelijkheden bieden voor klimplanten om uitbundig te groeien?

 

Terrastegels

Met houten terrastegels maakt u in een ommezien een mooi en comfortabel terras. Leg ze op een laag grind, waarover u een circa 5 cm dikke laag zand heeft aangebracht, dan bent u zeker van een goede afwatering.

Houten terrastegels zijn ook ideaal voor op het balkon.

Bovendien voelen houten terrastegels warm aan, maar zijn ze in de zomer minder heet dan stenen tegels!

Schuttingen en schermen

Houten schuttingen en schermen zijn er in talloze uitvoeringen. De gesloten modellen bieden een optimale privacy en houden ongewenste dieren buiten de tuin. Maar is een afscheiding vooral decoratief bedoeld, dan is een halfopen uitvoering vaak mooier. Vooral in een kleine tuin, die anders gauw te benauwd wordt. Zolang uw schutting niet hoger is dan 180 cm, kunt u hem zonder gemeentelijke toestemming plaatsen.

Pergola’s en bogen

Een gevoel van hoogte is in elke tuin belangrijk. Met een mooie pergola of een boog, begroeid met klimplanten, creëert u een extra dimensie. Bij Famiflora vindt u een grote keuze aan pergola’s, bogen en elementen om bijvoorbeeld zelf een prieeltje te bouwen.

 

Zelf doen of laten doen? Bij Famiflora vindt u een groot assortiment aan losse elementen, verbindingsmiddelen en gereedschappen. Hiermee kunt u zelf aan de slag! En anders zijn er ook kant-en-klare producten te verkrijgen.

 

Bestel je tuinhuis online!

Als u er de ruimte voor heeft, kan een tuinhuis een centrale plek worden in uw tuinleven. De keuze aan afmetingen en uitvoeringen is groot.

Wist je dat Famiflora een eigen webshop voor tuinhuizen heeft? Bovendien worden alle tuinhuizen en -serres gratis geleverd in heel BelgiëBezoek onze webshop en ontdek ons groot assortiment aan tuinhuizen.

 

Dit vindt u ook in de tuinafdeling van Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN