Bloempotten voor buiten

Bij mooie planten horen mooie potten. De juiste pot laat de schoonheid van de plant nog meer spreken. Over smaak valt niet te twisten, en daarom bieden wij een heel uitgebreid assortiment bloempotten en -bakken voor buiten. Aardewerk, kunststof, houten bloembakken, alles heeft zijn eigen stijl, charme en voordelen.

Groot aanbod bloempotten voor buiten

Bij Famiflora vindt u een groot aanbod aan bloempotten voor buiten. Wij weten dat elke tuin anders is en dat een pot moet passen bij de tuin. Vandaar dat wij in ons aanbod buitenpotten vele kleuren, modellen en merken aanbied. Zo vindt u in ons assortiment de bekende merken als:

Dit zijn merken waar wij 100% achter staan vanwege de bewezen kwaliteit en unieke looks.

Verzorging planten in bloemplanten

Wist u dat tuinplanten in potten en bakken meer verzorging nodig hebben dan wanneer planten in de grond geplant worden? In een buitenpot zit ook altijd een gat aan de onderkant van de pot zodat het overtollige water hieruit kan lopen. Zo voorkomt u dat uw plant te veel water tot zich krijgt en kan verdrinken. Laat u deskundig adviseren door onze medewerkers, zodat u optimaal kunt genieten van uw prachtige tuinplanten en bijbehorende potten en bloembakken. Kom langs en krijg tips en adviezen van een deskundige! 

Buitenpotten kopen? | Famiflora, te Moeskroen   Bloempot kopen voor buiten? | Kom naar Tuincentrum Famiflora, te Moeskroen   Een pot voor buiten kopen? | Kom naar Tuincentrum Famiflora

 

Dit vindt u ook in de tuinafdeling van Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN