Decoratiecenter

Decoratiecenter kopen bij Famiflora

Met meer dan 23000m² winkelplezier is Famiflora in Moeskroen het grootste tuin- en decoratiecenter van België. U vindt bij ons de grootste keuze aan bloemen en planten en de mooiste seizoensdecoratie: alles in de beste kwaliteit, tegen scherpe prijzen. Als decoratiecenter bieden wij u zowel tuindecoratie als decoratie voor in huis

Meer dan een decoratiecenter

In ons decoratiecenter vindt u onder andere ook een uitgebreide dierenafdeling, een versmarkt, een chocolatier, een tabaszaak en een lederwarenzaak. Heeft u trek gekregen van het winkelen? Stap dan ons gezellige restaurant binnen om even te ontspannen en te genieten van lekker eten. Zoals u leest zijn wij meer dan een tuin- en decoratiecenter. Wij bieden alle ingrediënten voor een gezellig dagje shoppen voor de hele familie!

Uitgebreide collectie

Als u op zoek bent naar een compleet decoratiecenter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze uitgebreide collectie, voor uw huis, tuin en voor uw dieren. Kom gezellig langs in ons tuin- en decoratiecenter of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bezoek Famiflora: Grootste decoratiecenter van België