Kerstbomen

Kerstdecoratie Te Koop bij Famiflora Moeskroen

Bij Famiflora, het grootste tuin- en decoratiecenter van België, kunt u mooie kerstbomen vinden van de hoogste kwaliteit. Wij hebben dit jaar ook een ruim kerst assortiment op onze kerstmarkt met veel soorten kerstbomen om uit te kiezen. U zult zeker en vast vinden wat u zoekt!

Kerstbomen van de beste kwaliteit

Famiflora in Moeskroen geeft u meer dan 23000m2 winkelplezier en is daarom geschikt voor een dagje weg. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan onze tuinafdeling, decoratieafdeling, dierenafdeling, bakkerij, versmarkt, chocolatier, tabakszaak en aan onze lederwarenzaak. Voor de kerst kunt u terecht op onze schitterende kerstmarkt, waar u talrijke kerstdecoraties en kerstbomen kunt vinden. Naast kerstbomen, hebben wij ook een grote collectie aan kunstkerstbomen. Onze kerstbomen zijn allemaal in de beste kwaliteit, maar laag geprijsd. Op onze website kunt u de gehele collectie bekijken, als voorproefje.

Kerstshow bij Famiflora

Naast onze schitterende kerstmarkt met onze uitgebreide collectie kerstbomen en kerstdecoratie, kunt u een ultieme kerstervaring beleven bij onze spectaculaire kerstshow. Onze kerstshow zal zeker het bezoeken waard zijn! Famiflora biedt alle ingrediënten voor een gezellig dagje shoppen voor gans de familie en is gemakkelijk te bereiken. Famiflora is bovendien iedere zondag open. Hopelijk tot snel!

Bezoek ons voor het complete assortiment kerstbomen