Kaarsen

Kaarsen te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Een romantisch diner voor twee en een goed gesprek zijn niet compleet zonder rustig flikkerend kaarslicht. Kaarsen zijn sfeervol, romantisch en geven elke ruimte een magische dimensie. Het is ook niet voor niets dat kaarsen in een sfeervolle tuin of een gezellig huis vaak een prominente plaats innemen. Uiteraard ontbreken kaarsen ook niet  bij Famiflora. Wij hebben kaarsen in allerlei soorten en maten, van stompkaarsen tot bolkaarsen en van geurkaarsen tot dinerkaarsen.

Kaarsen combineren met kandelaars, schalen of dienbladen

Kaarsen zijn gemakkelijk te combineren met één van onze mooie kandelaars of een bijpassende schaal of dienblad.  Met geurkaarsen brengt u uw woonkamer helemaal tot leven. Bent u al bekend met noveenkaarsen? Een noveenkaars is een kaars die negen dagen en nachten brandt met een speciale intentie, zoals de genezing of kracht voor een zieke, om uitkomst in moeilijke omstandigheden, om vrede etc. Een kaars met een dieper doel dus!

Kaarsen voor buiten

Vergeet ook de kaarsen voor buiten niet. Fakkels en lantaarns zorgen er namelijk voor dat u langer van uw tuin kunt genieten. Zet die sfeervolle zomerse avond langer voort met onze kaarsen voor in de tuin. Bent u nieuwsgierig geworden? In ons tuin- en decoratiecenter kunt u allerlei ideeën opdoen over de leukste trends op het gebied van kaarsen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN