Kaarsen

Kaarsen in alle geuren en kleuren

Een romantisch diner voor twee en een goed gesprek zijn niet compleet zonder rustig flikkerend kaarslicht. Kaarsen zijn sfeervol, romantisch en geven elke ruimte een magische dimensie. Het is ook niet voor niets dat kaarsen in een sfeervolle tuin of een gezellig huis vaak een prominente plaats innemen. Uiteraard ontbreken kaarsen ook niet bij Famiflora. Wij hebben kaarsen in allerlei soorten en maten, van stompkaarsen tot bolkaarsen en van geurkaarsen tot dinerkaarsen.

In combinatie met kandelaars, schalen of dienbladen

Kaarsen zijn gemakkelijk te combineren met onze mooie kandelaars of een bijpassende schaal of dienblad. Je vindt hiervoor veel inspiratie in onze winkel. Met geurkaarsen breng je jouw woonkamer helemaal tot leven. Ben jij al bekend met noveenkaarsen? Een noveenkaars is een kaars die negen dagen en nachten brandt met een speciale intentie, zoals de genezing of kracht voor een zieke, om uitkomst in moeilijke omstandigheden, om vrede etc. Een kaars met een dieper doel dus!

Kaarsen op terras of in de tuin

Vergeet ook de kaarsen voor buiten niet. Fakkels en lantaarns zorgen er namelijk voor dat je langer van jouw tuin kunt genieten. Of kaarsen met LED-verlichting die er net écht uitzien. Zet die sfeervolle zomerse avond langer voort met onze kaarsen voor in de tuin. Ben je nieuwsgierig geworden? In ons tuin- en decoratiecenter kan je allerlei ideeën opdoen over de leukste trends op het gebied van kaarsen. Wij bieden een groot assortiment aan kaarsen van populaire merken zoals:

  • Bolsius
  • Spaas
  • Le Comptoir de la Bougie
  • Yankee Candle
  • WoodWick

Bezoek ons tuincenter en ontdek ons grote assortiment aan kaarsen en zoveel meer.

Bezoek Famiflora

Bekijk onze Happy Deals onder de categorie Wonen en zet jouw favoriete kaarsen op jouw verlanglijstje voor jouw bezoek aan Famiflora. 

          

 

Dit vind je ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN