Potten voor buiten

Bij mooie planten horen mooie potten. De juiste pot laat de schoonheid van de plant nog meer spreken. Over smaak valt niet te twisten. Wij begrijpen dat en bieden om die reden een unieke collectie potten en bloembakken voor buiten. Aardewerk, kunststof, houten bloembakken, alles heeft zijn eigen stijl, charme en voordelen. Wij zorgen voor de inspiratie en de collectie. U hoeft alleen nog maar een keuze te maken.

Collectie buiten potten

In onze brede collectie vindt u merken als

  • Capi Europe,
  • Ecopots
  • Mega Collections
  • ELHO
  • Deroma

Dit zijn merken waar wij 100% achter staan vanwege de bewezen kwaliteit en unieke looks. Wist u dat planten in potten en bakken meer verzorging nodig hebben dan planten in de grond? Laat u deskundig adviseren door één van onze medewerkers, zodat u optimaal kunt genieten van uw prachtige tuinplanten en bijbehorende potten en bloembakken.

Buiten potten inspiratie

Uiteraard kunt u bloembakken op de grond of de tafel zetten, maar met bloemhakhaken kunt u ze ook aan ophangen. Bij ons tuin- en decoratiecenter in Moeskroen kunt u inspiratie opdoen, maar ook voor praktische zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Baskets, klimrekken, plantenstokken, anti-onkruiddoek en alle afmetingen gronddoek, om maar een selectie te noemen!

 

     

 

Dit vindt u ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie TUIN