Snijbloemen

Snijbloemenafdeling bij Famiflora te Moeskroen - België

Dagelijks verse snijbloemen

In de Snijbloemen-afdeling van Famiflora vind je dagelijks verse snijbloemen van uitstekende kwaliteit. Je vindt een grote keuze aan voorgemaakte boeketten die passen bij het seizoen. Hou je het liever persoonlijk? Dan heb je ook de mogelijkheid om zelf een boeket naar wens samen te stellen.

  • TIP: Vergeet niet om voeding toe te voegen aan jouw snijbloemen. Deze houdt de bladeren frisgroen en zorgt bovendien voor een langere levensduur van de snijbloemen

Ben je nog op zoek naar een vaas? In onze Vazen-afdeling vind je een groot assortiment aan vazen in alle vormen en maten.

 

Feestelijke bloemen

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar bloemen? Kom zeker eens langs om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Onze ervaren bloemisten maken graag tijd vrij om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wil je graag bloemen voor een feest of groot evenement dan kan je die bij Famiflora bestellen.

 

Pluk jouw eigen bloemen

Droom je ervan om ’s ochtends bloemen uit jouw eigen tuin te plukken? Dat kan, én het is bovendien leuk en goedkoop! In de Tuin-afdeling van Famiflora vind je namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan bloembollen. Eens je bollen geplant hebt, kan je jaarlijks blijven genieten van je lievelingsbloemen in de tuin!

  • TIP: Pluk jouw bloemen ’s morgens vroeg, wanneer ze een hele nacht vocht hebben kunnen opnemen.

 

Bezoek Famiflora

Bekijk onze Happy Deals onder de categorie Wonen en zet jouw favoriete artikelen op jouw verlanglijstje voor jouw bezoek aan Famiflora. 

        

 

Dit vind je ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie WONEN