Cactus

Kamerplanten te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

 

De cactus is de afgelopen jaren even uit beeld geweest, maar inmiddels weer ongekend populair. Deze stoere en robuuste kamerplanten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de trendy woon- of slaapkamer. De cactus is over het algemeen onverwoestbaar en is daarom ook geschikt voor mensen zonder groene vingers.

 

Combineer kleine cactussen met vetplanten

Het combineren van kleine cactussen en vetplanten zorgt voor een speels effect in elke woning. Bezoek Famiflora voor een enorm aanbod kleine cactussen tot ongeveer 10 centimeter doorsnede. Door deze te combineren in verschillende bloempotjes ontstaat er een levend geheel. Zulke samenstellingen zijn decoratief op bijvoorbeeld uw salon- of eettafel. Gebruik ook 1 of 2 bloeiende cactussen als echte eye-catcher in het geheel.
 

Zomers kan de cactus ook de tuin in

Bij hoge temperaturen kunt u de cactus naar de tuin verplaatsen. Zorg voor een plek met veel zon en het liefst beschut tegen regen. Een serieuze zomerse regenbui kan namelijk al negatieve invloed hebben op de gezondheid van uw cactus. Te veel vocht is eigenlijk nooit goed. Laat de cactus altijd in de pot, want na het zomerseizoen moet de cactus weer terug naar de woonkamer.
 

Cactus kopen bij Famiflora

Famiflora biedt het grootste aanbod cactussen. Van kleine cactussen voor slechts €0,99 tot werkelijk gigantische exemplaren tot wel 2 meter hoog. Wekelijks komen er nieuwe soorten binnen. Over het algemeen heeft u bij ons keuze uit tenminste 100 verschillende cactussen.

 

  • Vraag onze medewerkers gerust alles wat u nog meer over de Beaucarnae wilt weten. Bij Famiflora helpen ze u graag met handige tips en goede raad.

 

     

 

Deze kamerplanten vind je ook bij Famiflora:

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten