Sanseveria

Kamerplanten te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Verschillende soorten

De Sansevieria of vrouwentong is er in meerdere uitvoeringen. Het verschil zit meestal in de dikte, vorm en kleur van de bladeren. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten? Bezoek dan de plantenafdeling bij Famiflora.

 

Gemakkelijke kamerplant

De Sansevieria is misschien wel de makkelijkste plant uit ons assortiment. Deze plant heeft de titel voor ‘studentenplant van het jaar’. Hoe minder je deze plant verzorgd, hoe beter hij het doet. De wijventong is bestand tegen uitzonderlijke droogte. Eigenlijk kan het pas mis gaan wanneer je deze plant teveel water geeft. Dat maakt de Sansevieria het perfecte groene cadeau voor iemand die niet handig is met planten. Deze cactus wordt gekenmerkt door meerdere vrij lange en golvende bladeren. Deze plant gaat over het algemeen jaren mee en groeit gemiddeld.

 

Gezonde lucht

Geef de sanseviera voldoende licht, hij kan zelfs in de volle zon. Een rustperiode is niet noodzakelijk. Vrouwentong is luchtzuiverend en zorgt voor een betere luchtvochtigheid. Dit verbetert het leefklimaat.

 

  • Vraag onze medewerkers gerust alles wat u nog meer over de Beaucarnae wilt weten. Bij Famiflora helpen ze u graag met handige tips en goede raad.

 

     

 

Deze planten vind je ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten