Voordelig kerstshoppen bij Famiflora

Kerstshoppen bij Famiflora is een feestje! Laat je begeleiden door onze deugniet kerstelf. Zoals zijn naam al doet vermoeden, houdt hij ervan om met iedereen grapjes uit te halen. Opletten geblazen dus. Om voor iedereen wat wils te bieden hebben wij bij Famiflora een ruim assortiment aan kerstartikelen aan super aantrekkelijke prijzen. Smaken zijn nu eenmaal verschillend en daar is niets mis mee, in tegendeel: dit schept juist meer gelegenheid voor creativiteit. Bezoek nu onze kerstshow en ontdek het zelf.

Welk kersttype ben jij?

In ons tuincentrum bieden wij verschillende kerstthema’s. Wat voor kerst past het best bij jou?

Notenkraker

Een nostalgische kerst

Dit kerstthema gaat gepaard met de bij iedereen welbekende groene, rode en goudtinten. Een traditionele kerstboom bestaat uit een groene boom met rode kerstballen en gouden slingers. Hierbij hoort uiteraard een kerststal met de hoofdfiguren Maria, Jozef en baby Jezus. Als je graag een stapje verder gaat, maar toch in het thema wenst te blijven, breidt je het klassieke kerstthema dit jaar uit met notenkrakers. Neem een kijkje in het prachtig, toegewijde notenkrakeratelier in Famiflora Moeskroen.   

 

 

Een romantische kerst

Ben je een dromer, vindingrijk en hou je eerder van zachtere tinten zoals roze, gebroken wit en gold pink? Naast deze sensationele roze notenkrakers heeft deze stijl ook: ballerinas, engeltjes, eenhoorns, kerstelfjes, enzovoort, the sky is the limit. Letterlijk in dit geval, want je hoeft je niet geremd te voelen tot de contouren van een kerststal. Je kunt al deze mascottes plaatsen waar je maar wilt. En dit alles uiteraard allemaal aan schitterende Famiflora prijzen. Een tip van onze deugniet kerstelf: hou onze promotiepagina met happy deals goed in de gaten. Er zijn namelijk regelmatig leuke aanbiedingen te vinden.

Tip van onze kerstelf - Hou onze Happy Deals in de gaten voor geweldige aanbiedingen!

 

Een zoete kerst

Was het dessert maar een hoofdgerecht! Als je houdt van dit kerstthema, dan kan het nooit zoet genoeg zijn! Hang de kerstboom bomvol met échte zuurstokken. Diëten doen we wel weer na de feestdagen, toch? Waar hebben we anders goede voornemens voor? De feestdagen zijn er om lekker te genieten. Moest de drang te groot zijn, dan hebben we uiteraard ook niet-eetbare zuurstokken te koop. En wat nog meer? Jaja, onze notenkrakers zijn weer van de partij en helpen u om op een verantwoorde manier om te gaan met al dat zoets.

 

 

Een witte kerst

Is de winter jouw favoriete seizoen? Hou je van de kou en kan je er maar niet genoeg van krijgen? Dan is dit witte kerstthema helemaal gemaakt voor jou! Tijdens Kerst ga je eindelijk helemaal uit je dak door alles binnenshuis in een winterwonderland om te toveren. De kerstboom versier je met koude kleuren, als zilver, sneeuwwit en donkerblauw. Speciaal voor dit type hebben wij de traditionele kerststal omgetoverd in een miniatuur tipi die opgezet is om een groot open vuur. Geen nood, de ijsberen zijn lief en knuffelbaar.

 

 

Een warme kerst

Hou jij van een herfst wandeling in het bos? Zijn oranje, bruin, zacht rood en groen jouw favoriete kleuren? Boswandelingen maken, paddenstoelen plukken, walnoten kraken… fall in love! Je bent ook een grote dierenvriend. Deze kerst kun je lekker alle bosdieren binnen laten, denk maar aan uiltjes, herten, konijnen, schapen en eekhoorns. Biedt een veilige thuishaven aan in jouw woonkamer door ze te voorzien van onze zorgvuldig gebouwde boomhutten. Voel jij je wel thuis in deze omschrijving? Dan ben jij een warm kersttype. Dit jaar behoort ook de kleur lila tot het kleurenpallet. Kijk bij onze kerstboomversieringen om meer inspiratie op te doen.

Hoor je niet thuis in een van de voorgaande types? Wij bieden een ruimer dan ruim aanbod aan producten tegen voordelige tarieven aan en staan open voor tips en feedback. Net zoals jij houden wij ervan om over de laatste nieuwtjes op de markt te beschikken. Heb je ergens iets gezien wat je bij ons nog niet kan vinden? Laat het ons dan weten en neem contact op.

Maak achtergrond grijs

Geschenkkaart van Famiflora: het perfecte cadeau

Het is niet altijd gemakkelijk om het juiste kerstcadeau te vinden voor je partner of familie. Maak het jezelf dit jaar extra makkelijk en laat ze zelf hun cadeau kiezen. Hoe? Verras hen met een cadeaubon van Famiflora. Kies zelf de waarde van de cadeaukaart (tussen €10 - €200) en laat de ontvanger zelf een product kiezen in ons tuincentrum of op de webshop. Bestel jouw cadeaukaart online of kom langs aan het onthaal. Heb je een cadeaukaart ontvangen? Check hier je saldo.

Kerstshoppen bij Famiflora: een dagje uit!

Wij raden aan om voldoende tijd te nemen wanneer je ons een bezoekje brengt. Neem rustig de tijd om alles te bekijken in ons assortiment en te genieten van dit gezellig uitstapje. Is dat jouw maag die ik hoor knorren of ben je helemaal gedehydrateerd van al die waanzinnige indrukken van ons kerstparadijs? Je hebt geluk. Geniet van snacks tot uitgebreide bourgondische maaltijden. Of liever een smakelijk licht of donker Trappistje? Het goedlachs Bar l’Entrée personeel staat voor je klaar.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

bloemen
Start een pluktuin met deze tips

Wat is er nu fijner dan een zomerlang bloemen om je heen? Liefst zowel binnen als buiten. De oplossing: een pluktuin of bloemenborder!

Lees meer...
gazon
Maak je gazon klaar voor het voorjaar

Geef je grasmat na de koude wintermaanden wat extra liefde en aandacht. Deze tips helpen je je gazon dit voorjaar weer in topconditie te brengen!

Lees meer...
tuintips
Een lenteproof tuin: snoeien in maart

Ga de lente tegemoet met een tuin die klaar is om te groeien en bloeien! tuincentrum Famiflora neemt je mee in de wereld van snoeien, een essentiële stap om je tuin voor te bereiden op het komende groeiseizoen.

Lees meer...
moestuin
5 gewassen voor de makkelijk moestuin

Voor wie nog groene vingers moet kweken zijn er een aantal makkelijke groenten en kruiden die gegarandeerd groeien en bloeien. Wij zetten vijf aanraders voor je op een rijtje.

Lees meer...