Een nostalgische Kerst

Hou jij van een typisch Kerstfeest? Leef je dan volledig uit met klassieke kleuren als rood, goud en dennengroen en maak er dit jaar weer een traditioneel en nostalgisch feest van!

De Kerstman en zijn hulpjes

Elk jaar zijn ze terug: de Kerstman en zijn hulpjes. In de voorbode naar Kerst zijn ze druk in de weer om er opnieuw prachtige eindejaarsfeesten van te maken! Terwijl de Kerstelfjes de cadeaulijstjes verzamelen (en de boel op stelten zetten), zijn de rendieren al volop bezig met het klaarzetten van de sleeën. Ook de notenkrakers zijn er dit jaar weer bij! Zij staan reeds paraat om je huis te bewaken.

Notenkrakers

Overdag staan ze zo stijf als een hark, maar ‘s nachts komen de prachtige notenkrakers helemaal tot leven. Samen met het andere ‘ontwaakte’ speelgoed zetten ze de boel op stelten en beleven ze dolle avonturen in jouw woonkamer!

Heb je trouwens ons eigen notenkrakeratelier al gezien? Bij het maken van een notenkraker komt er heel wat bij kijken! Van het zagen van het hout tot het schilderen van de laatste details op het jasje. Zelfs de ‘moustache’ wordt uitgetekend!

Noten kraken doen ze dan wel niet meer, toch duiken ze ieder jaar terug op in verschillende kleuren, maten en variaties.

Maak achtergrond grijs

Stuur je brief op tijd naar de Kerstman

Verzamel alle brieven en tekeningen voor de kerstman in de mooie, rode brievenbussen. Zo komt alle post tijdig aan bij de Kerstman. Of breng je jouw brieven liever zelf? De wegwijzers helpen je alvast de weg te vinden naar de Noordpool!