Een zoete Kerst

Zoetebekjes opgelet, want we nemen je mee naar een wereld vol zoetigheid! Grote lolly's, rood-witte suikerstokken, heerlijke gebakjes en peperkoeken... Alles om jouw interieur volledig om te toveren tot Willy Wonka's chocoladefabriek!

 

Snoeperige tinten

Onze prachtige decors met snoeperige tinten laten je fantasie de vrije loop gaan met feestelijke kerstversiering in vrolijk rood en wit. De schattige snoep- en lollyhangertjes maken je kerstboom helemaal af!

Maak achtergrond grijs

Snoep-foodtruck

Tuuuut tuuuut... daar komen de peperkoekenmannetjes aangereden met de snoep-foodtruck! Het kleurrijke snoepbuffet staat klaar met zoete lolly's, peperkoeken en nog zoveel meer om van te smullen. Loopt het water je ook al in de mond?

Mmm… vers gebakken kerstkoekjes

De Kerstman kruipt wel eens graag in de kleren van kok. Zo maakt hij de lekkerste kerstkoekjes en gebakjes van de hele wereld! En ook de peperkoekenmannetjes en de notenkrakers zijn bereid om te helpen in de keuken. Ruik jij ook al die verrukkelijke geur van vers gebakken kerstkoekjes?

Maak achtergrond grijs

Decoratie om van te smullen

Wist je dat een zuurstok een krul heeft, zodat je ze ook in de kerstboom kunt hangen? Je kan ze dus eerst als decoratie gebruiken om er na Kerst gewoon lekker van te smullen.

Of je kan natuurlijk kiezen voor een valse zuurstok, zodat je er ieder jaar opnieuw van kunt genieten!