Hond en kat

Jouw huisdier is een onmisbaar onderdeel van je leven. Ze zijn er altijd voor je, van je jeugd tot je oude dag, en ze brengen dagelijks vreugde in je leven. Bij Famiflora begrijpen we hoe belangrijk huisdieren zijn, en daarom streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke zorg voor hun huisdieren te bieden.

Het grootste assortiment voor honden, katten en meer!

Bij Famiflora vind je het breedste assortiment aan producten voor jouw huisdier. We bieden een uitgebreide selectie van producten van de beste en meest populaire merken, waaronder Royal Canin, Pedigree, Whiskas, Edgard&Cooper, Hill's en nog veel meer.

Speciale zorg voor je hond

Bij Famiflora vind je een uitgebreid assortiment aan hondenzorgproducten. Van hoogwaardig hondenvoer tot comfortabele hondenmanden, voer- en drinkbakken, halsbanden, riemen, hondenspeeltjes, en producten voor ontvlooiing en ontworming. Onze deskundige medewerkers staan ook klaar om je advies te geven over het juiste hondenvoer en de verzorging van jouw trouwe viervoeter.

Verwen je kat met de beste zorg

Ook voor katten vind je in onze grote dierenafdeling alles wat je nodig hebt. We hebben een ruime keuze aan kattenvoer, comfortabele kattenmanden, kattenbakvulling, kattenspeeltjes, halsbanden, kattenluiken, krabpalen, vervoersboxen en meer. Als je advies nodig hebt over het juiste kattenvoer of de verzorging van je kat, staan onze medewerkers klaar om je te helpen.

Famiflora - Dé plek voor alle huisdieren

Of je nu een trouwe hond hebt, een nieuwsgierige kat, een schattig konijn, een speelse rat, een vrolijke parkiet of zelfs een exotische leguaan, bij Famiflora ben je aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan producten en accessoires voor alle huisdieren, zodat je jouw geliefde metgezel de optimale zorg kunt geven die ze verdienen.

Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment in onze winkels in Moeskroen en De Panne en geef je huisdier de zorg en liefde die ze verdienen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dieren