Vijver- en aquariumvissen

Vijvervissen en aquariumvissen te koop bij Famiflora te Moeskroen - België

Een aquarium vol prachtige, kleurrijke vissen is een lust voor het oog, en brengt veel rust. Bij Famiflora in Moeskroen en De Panne nemen wij u mee naar de bijzondere onderwaterwereld. Duik in het leven van diverse aquaria, bijzondere vissen en handige accessoires. Heeft u nog niet zoveel kennis op het gebied van het leven onder water? Onze specialisten adviseren u graag.

Aquariumvissen bij Famiflora

Als u aan tien willekeurige mensen vraagt om een vijver- en aquariumvis op te noemen, wordt de goudvis ongetwijfeld genoemd. De goudvis is namelijk sterk en sociaal en voelt zich al snel thuis, waardoor het een vrij makkelijk te houden vis is. Wie graag een stapje verder wil kan zich eens verdiepen in de mooie goudwinde. Wist u dat deze vis graag aan de oppervlakte zwemt waar hij op muggen jaagt? Heel ontspannend om naar te kijken!

Vijvervissen bij Famiflora

Koi vissen zijn ook erg populair. Dat is niet voor niets, Koi vissen zijn echte blikvangers. Houd er wel rekening mee dat deze vissen erg veel ruimte nodig hebben en niet in een doorsnee vijver passen. Laat u zich daarom goed voorlichten voordat u Koi vissen aanschaft. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.