Papegaai

Ontdek ons enorme assortiment papegaaien

Ben je op zoek naar een kleurrijke gevleugelde metgezel? Bij Famiflora hebben we een uitgebreid aanbod aan papegaaien die jouw hart zullen veroveren. Of je nu een ervaren papegaaieneigenaar bent of net begint aan je reis met deze prachtige vogels, wij hebben de perfecte match voor jou.

We werken nauw samen met onze leverancier Limara, een vertrouwde naam in de papegaaienwereld, om ervoor te zorgen dat we de beste en gezondste papegaaien kunnen bieden aan onze klanten. Bij Famiflora bieden we een breed scala aan papegaaienrassen, variërend van de charmante dwergpapegaai tot de majestueuze ara's. Of je nu op zoek bent naar een kleine papegaai die perfect is voor appartementen, of een grote en imposante soort die indruk zal maken, we hebben voor elk wat wils.

Al onze papegaaien zijn in België gekweekt en worden met de hand opgevoed. Het resultaat? Papegaaien die goed gesocialiseerd zijn, met een vriendelijk en aanhankelijk karakter.

We begrijpen dat de zorg voor een papegaai een toewijding is en dat je misschien nog vragen hebt voordat je een beslissing neemt. Daarom nodigen we je uit om onze winkel te bezoeken, waar je onze papegaaien in levenden lijve kunt bewonderen en met onze experts kunt praten. We staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte papegaai die bij jouw levensstijl past.

Kom vandaag nog naar de dierenafdeling van Famiflora en ontdek het grote aanbod papegaaien. Een wereld vol kleur en leuk gezelschap wacht op jou!

      

OPGELET!

Sinds 1 oktober 2022 is iedereen die een dier wil adopteren of kopen in een winkel in Wallonië verplicht om een uittreksel van de centrale databank voor milieu en welzijn van dieren voor te leggen. Deze regel geldt voor alle dierenwinkels in Wallonië.

Zonder dit document mogen wij wettelijk niet langer een huisdier verkopen (conform het artikel D.144 van de milieuwet en artikel 46 van de Waalse wet op het dierenwelzijn).  Bij Famiflora De Panne is een uittreksel niet verplicht.

Wil je meer weten over het opvoeden en houden van een pagegaai bij jouw thuis?

Lees dan zeker deze interessante booklet vol nuttige weetjes en tips :