Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Tuincentrum vol Vaderdagcadeaus

Op zondag 9 juni viert België Fête des Pères, op zondag 16 juni is het in Nederland Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. Maak hem blij met een handig of leuk product voor het betere buitenleven, of hij nu groene vingers heeft of niet. U slaagt gegarandeerd voor een mooi cadeau voor uw vader in ons tuincentrum in Moeskroen en De Panne.

Voor de echte tuinier

Voor mannen die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een elektrische snoeizaag, een bladblazer, een sproeier of bewateringssysteem, een stevige ladder, waterdichte tuinlaarzen of kniebeschermers. Of gewoon een echt goede snoeischaar en dito tuinhandschoenen.

In vuur en vlam

Welke man houdt er nu niet van een fikkie stoken? In ons tuincentrum in Moeskroen en De Panne vind u verschillende soorten vuurkorven en vuurschalen, maar natuurlijk ook tuinfakkels en barbeques. Benodigdheden en accessoires voor op en bij de barbecue zijn altijd een schot in de roos, zoals een pizzabakplaat, draaispit, kernthermometer, speciale handschoenen, een stoer leren schort of een set tangen.

Voor pietje-precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar de tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan bij de handige opbergsystemen voor aan de wand of overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes.

Waterpret

Houdt hij van water in de tuin, maar is er geen plek voor een vijver? Kijk dan eens naar de vele verschillende minivijvers die we tegenwoordig hebben. Ideaal voor op de terras- of balkontafel. Een waterornament is ook een origineel geschenk; ze zijn er in alle mogelijke vormen en maten. Heeft hij al een vijver? Kies dan een paar mooie nieuwe vissen of vijver- of oeverplanten. Of maak hem blij met een vogeldrinkschaal én het gespetter van de vogels die er graag een bad in komen nemen.

Lekker loungen

Is hij liever lui dan moe? Kijk dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, nieuwe kussens voor de tuinstoelen of een hangmat. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan of daksierpeer, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer lekker buiten kan luieren. Een design buitenlamp is ook een idee, dan kan hij ’s avonds nog buiten de krant lezen of een sudoku oplossen.

Het hele team van ons tuincentrum in Moeskroen en De Panne wenst u een fijne Vaderdag!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

bloemen
Start een pluktuin met deze tips

Wat is er nu fijner dan een zomerlang bloemen om je heen? Liefst zowel binnen als buiten. De oplossing: een pluktuin of bloemenborder!

Lees meer...
gazon
Maak je gazon klaar voor het voorjaar

Geef je grasmat na de koude wintermaanden wat extra liefde en aandacht. Deze tips helpen je je gazon dit voorjaar weer in topconditie te brengen!

Lees meer...
tuintips
Een lenteproof tuin: snoeien in maart

Ga de lente tegemoet met een tuin die klaar is om te groeien en bloeien! tuincentrum Famiflora neemt je mee in de wereld van snoeien, een essentiële stap om je tuin voor te bereiden op het komende groeiseizoen.

Lees meer...
moestuin
5 gewassen voor de makkelijk moestuin

Voor wie nog groene vingers moet kweken zijn er een aantal makkelijke groenten en kruiden die gegarandeerd groeien en bloeien. Wij zetten vijf aanraders voor je op een rijtje.

Lees meer...