Beleef de magie van Kerst bij Famiflora!

De deugniet kerstelf

Kwam je onlangs shoppen bij Famiflora? Dan heb je hem ongetwijfeld ook gezien: de deugniet Kerstelf. Een ondeugend elfje dat maar al te graag eens een grapje uithaalt met onze collega’s!

Maar de deugniet Kerstelf kreeg van ons ook een belangrijke taak. De Kerstelf is verantwoordelijk om jullie te begeleiden doorheen ons kerstafdeling. Dankzij zijn jarenlange ervaring als vast hulpje van de kerstman zal hij jou vast en zeker inspireren om je interieur helemaal om te toveren in een warm Kerstparadijs!

     

Maak achtergrond grijs

Een nostalgische Kerst

Hou je van een typisch nostalgisch Kerstfeest? Leef je dan volledig uit met klassieke kleuren als rood, goud en dennengroen en maak er dit jaar een traditioneel feest van.

Kom langs in het notenkrakeratelier, waar de rendieren druk bezig zijn met het maken van de mooiste notenkrakers! Van het zagen van het hout tot het schilderen van de laatste details op het jasje. Zelfs de ‘moustache’ wordt uitgetekend!

 

Lees meer

Een zoete Kerst

Welkom in Famiflora's Sweet Shop! We nemen je mee naar een wereld vol zoetigheden, een waar suikerfestijn! Zoete lolly's, lekkere kerstgebakjes en zoveel meer om van te snoepen!

Onze prachtige decors met snoeperige tinten laten je fantasie de vrije loop gaan met feestelijke kerstversiering in vrolijk rood en wit.

Lees meer

Maak achtergrond grijs

Een romantische Kerst

Met een prachtig kleurenpalet van zacht roze, wit en hier en daar wat schitteringen in champagnegoud, waan je je meteen in een romantisch en feeëriek natuurtafereel!

Bij Coiffure Noëlle maken we je kapsel helemaal Kerstproof! Wat vind jij van de prachtige kapsels van onze stylistes?

Lees meer

Een witte Kerst

Droom weg van een winterse skivakantie tussen de met sneeuw bedekte bergtoppen. En na de ski genieten we, samen met onze kerstelf, van een heerlijk kopje warme chocolademelk in de warme tipi. Lekker opwarmen! 

Hou jij ook zo van dat knusse, winterse gevoel in huis? Combineer dan donkere, koude kleuren en lichtblauwe tinten met wit en een sprankelende, zilveren touch!

Lees meer

Maak achtergrond grijs

Een warme Kerst

Al tijdens de herfst begint het bij velen al te kriebelen om het interieur wat gezelliger te maken. De perfecte oplossing: een herfst/kerst decoratie. Met warme tinten zoals: herfstblond, bruin en mosgroen zorg je voor gezellige, warme tinten thuis. Dat maakt de overgang van de herfst naar de Kerst nog zoveel leuker!

Dit jaar pakken we uit met een nieuw kleur! Spot jij het nieuwe kleur in de kerstboom?

Lees meer