De kerstperiode komt eraan, de mooiste tijd van het jaar! En is er een betere manier om het gezellige feestgevoel te uiten met honderden fonkelende kerstlichtjes?
Of je nu een paar smaakvolle lampjes in de woonkamer wilt ophangen of een extravagante Las Vegas-achtige setting wilt maken die de hele buurt verlicht, creatief omgaan met kerstverlichting is de perfecte manier om de feestdagen te beginnen.

Het mooiste van alles is dat een mooie kerstverlichting niet veel invloed heeft op uw elektriciteitsrekening en dat kan tellen met de huidige hoge energieprijzen.

Wat kost nu al die feestvreugde en wat kan je doen om jouw energiekosten tijdens de feestdagen laag te houden?

30 dagen 8 uur per dag de kerstboom verlichten kost minder dan €1

Een timer voorkomt onnodig energieverbruik

Tijdschakelaars helpen om uw meterkosten te beperken, want jouw feestverlichting kan bijvoorbeeld automatisch worden uitgeschakeld in de vroege ochtend, wanneer er niemand is om ze te zien, behalve de vrolijke dikke man die op uw dak landt...

Waarom staat het energielabel G op de verpakking van mijn kerstverlichting?

Het energielabel wordt toegekend op basis van de verhouding lichtopbrengst en energieverbruik. Kerstverlichting is een sfeerverlichting en geeft minder licht. Daardoor wordt het label G toegekend.

grijs

Bij Famiflora vind je alle soorten led kerstverlichting in alle kleuren en afmetingen.
Onze medewerkers in Moeskroen en De Panne helpen je graag bij het kiezen van de beste feestverlichting.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

bloemen
Start een pluktuin met deze tips

Wat is er nu fijner dan een zomerlang bloemen om je heen? Liefst zowel binnen als buiten. De oplossing: een pluktuin of bloemenborder!

Lees meer...
gazon
Maak je gazon klaar voor het voorjaar

Geef je grasmat na de koude wintermaanden wat extra liefde en aandacht. Deze tips helpen je je gazon dit voorjaar weer in topconditie te brengen!

Lees meer...
tuintips
Een lenteproof tuin: snoeien in maart

Ga de lente tegemoet met een tuin die klaar is om te groeien en bloeien! tuincentrum Famiflora neemt je mee in de wereld van snoeien, een essentiële stap om je tuin voor te bereiden op het komende groeiseizoen.

Lees meer...
moestuin
5 gewassen voor de makkelijk moestuin

Voor wie nog groene vingers moet kweken zijn er een aantal makkelijke groenten en kruiden die gegarandeerd groeien en bloeien. Wij zetten vijf aanraders voor je op een rijtje.

Lees meer...