De kerstperiode komt eraan, de mooiste tijd van het jaar! En is er een betere manier om het gezellige feestgevoel te uiten met honderden fonkelende kerstlichtjes?
Of je nu een paar smaakvolle lampjes in de woonkamer wilt ophangen of een extravagante Las Vegas-achtige setting wilt maken die de hele buurt verlicht, creatief omgaan met kerstverlichting is de perfecte manier om de feestdagen te beginnen.

Het mooiste van alles is dat een mooie kerstverlichting niet veel invloed heeft op uw elektriciteitsrekening en dat kan tellen met de huidige hoge energieprijzen.

Wat kost nu al die feestvreugde en wat kan je doen om jouw energiekosten tijdens de feestdagen laag te houden?

30 dagen 8 uur per dag de kerstboom verlichten kost minder dan €1

Een timer voorkomt onnodig energieverbruik

Tijdschakelaars helpen om uw meterkosten te beperken, want jouw feestverlichting kan bijvoorbeeld automatisch worden uitgeschakeld in de vroege ochtend, wanneer er niemand is om ze te zien, behalve de vrolijke dikke man die op uw dak landt...

Waarom staat het energielabel G op de verpakking van mijn kerstverlichting?

Het energielabel wordt toegekend op basis van de verhouding lichtopbrengst en energieverbruik. Kerstverlichting is een sfeerverlichting en geeft minder licht. Daardoor wordt het label G toegekend.

grijs

Bij Famiflora vind je alle soorten led kerstverlichting in alle kleuren en afmetingen.
Onze medewerkers in Moeskroen en De Panne helpen je graag bij het kiezen van de beste feestverlichting.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuintips
Muggen verjagen: geniet ongestoord van je zomer!

De zomer is een tijd van genieten in de tuin, lange avonden buiten zitten en heerlijke barbecuefeestjes. Maar niets kan die momenten meer verstoren dan vervelende muggen. Gelukkig zijn er tal van natuurlijke en effectieve manieren om deze kleine plaaggeesten op afstand te houden.

Lees meer...
tuintips
Nu doen: neem zomerstekken

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
Geef jouw kamerplanten de beste behandeling

Een spabehandeling voor je planten? Soms is het tijd om je groene vrienden eens goed in de watten te leggen. Met deze gids voor super-de-luxe plantenverzorging ga je meteen aan de slag. Plantenvoeding, sproeiers en plantendouches kennen voortaan geen geheimen meer voor jou.

Lees meer...
tuinplanten
Ga voor een Mediterrane tuin, balkon of dakterras!

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...