De maand februari staat voor velen in het teken van de "Tournée Minérale" campagne, maar bij Famiflora gaan we deze maand voor een gezonde twist met onze "Tournée Vitaminée" actie!

Gedurende de hele maand februari kun je genieten van 15% korting op fruitplanten*. Het is nu de perfecte tijd om je eigen fruitbomen en struiken te planten, zodat je deze zomer kunt genieten van heerlijk fruit boordevol vitamientjes.

En het is ook een heel leuke activiteit om te doen samen met de kinderen en hen gezond snoep te laten ontdekken. En laat ons eerlijk zijn, wie houdt nu niet van lekkere frambozen en aardbeien, sappige appels en peren, en zo veel meer gezonde lekkernijen.Je hebt zelfs geen grote tuin nodig hebt om je eigen fruit te kweken, je kun je fruitplanten ook in potten op je terras of balkon laten groeien.

En wat dacht je van een snoephaag? Lees er hier alles over!

Bijen zijn onmisbare bestuivers voor fruitbomen en fruitheesters. Als ze van bloem tot bloem vliegen op zoek naar nectar, dragen ze stuifmeel over van de ene bloem naar de andere, wat essentieel is voor de vorming van fruit. Overweeg om naast fruitbomen en -heesters ook bijenlokkers zoals lavendel, zonnehoed (Echinacea) of een vlinderstruik (buddleja) te planten.

Of je nu op zoek bent naar appelbomen, kersenbomen, frambozenstruiken of bramenstruiken, bij Famiflora vind je een verscheidenheid aan fruitplanten om je tuin te verrijken. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs bij Famiflora in Moeskroen en De Panne en ontdek de mogelijkheden om je eigen fruit te kweken. Onze medewerkers in het tuincentrum staan voor je klaar om je te adviseren bij het creëren van een smakelijke en gezonde oogst.

* Deze aanbieding is niet geldig op citrusplanten, maar maak je geen zorgen, we hebben een brede selectie andere fruitsoorten waaruit je kunt kiezen.
Actie geldig tot 29/02/24. Voorwaarden in de winkel.