Op 31 mei is het "World Parrot Day", Wereld Papegaaiendag. Dat kunnen we als specialist natuurlijk niet zomaar laten voorbij gaan! Daarom nodigen wij u graag uit voor het Papegaaienweekend op zaterdag 27 en zondag 28 mei in Famiflora Moeskroen! Ben jij geïnteresseerd om een papegaai te kopen? Of heb je reeds een papageaai en wil je gewoon extra geïnformeerd worden? Dan zijn de Papegaaiendagen vast iets voor jou!

De Papegaaiendagen gaan door op zaterdag 28 en zondag 29 mei in Famiflora Moeskroen in onze grote dierenafdeling. Gratis inkom en geen inschrijving nodig!

Wat mag je verwachten?

De beslissing om een papegaai in huis te nemen maak je niet over één nachtje ijs. Het is een bewuste keuze dat een hoop verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Bij Famiflora Moeskroen hebben we onze eigen papegaaispecialist die jou graag verder helpt bij het maken van de juiste keuze. Heb je vragen over welke voeding jouw papegaai nodig heeft? Of hoe je ze het beste opvoedt? Kom dan zeker langs, Cyril helpt jou graag verder met al jouw papegaai-vragen! 

Op zondag 29 mei kan je ook kennis maken met onze partner voor papegaaien, Limara, kweker van meer en minder exclusieve papegaaienrassen. 

Animatie voor kinderen

Maar ook aan de allerkleinste ontdekkingsreizigers werd gedacht! Tijdens de Papegaaiendagen kan je je helemaal laten omtoveren tot papegaai of piraat én kan je meedoen aan een wedstrijd! Kom langs en maak kans op een Lego papegaai ter waarde van €24,99!

 

*Spelreglement en condities in de winkel.

Famiflora Moeskroen, de papegaaienspecialist in de regio

Kan je er niet bij zijn, maar wil je je toch graag laten informeren over papegaaien? Geen probleem! Kom gewoon langs in de winkel of neem telefonisch contact met ons op. Cyril helpt je graag verder met al jouw vragen!

Bekijk hier de openingsuren van Famiflora Moeskroen.