Verras je vader met de mooiste Vaderdagcadeaus van Famiflora

Vaderdag is de dag waarop we onze vaders in de bloemetjes zetten en bedanken voor alles wat ze voor doen. Dat doen we door ze een cadeau te geven. Laten we deze Vaderdag onvergetelijk maken met geschenken die recht uit ons hart komen en die een brede glimlach op het gezicht van onze vaders toveren. Allemaal goed en wel, maar wat koop je nu voor je vader? In deze blog geven we ultieme cadeau-ideeën waar elke vader gelukkig van wordt. In ons tuincentrum in de Panne of in Moeskroen weten we wel wat vaders willen! Wij zijn elke dag geopend. Bekijk hier onze openingsuren.

BBQ-tastische accessoires voor Vaderdag!

Als er één ding is waar mannen van houden, dan is het wel barbecueën. Dus waarom geef je je vader geen nieuwe BBQ-accessoires cadeau? Of het nu gaat om een nieuwe tang, een spatel of een complete set, bij Famiflora tref je het allemaal. Is je vader al een pro in barbecueën? Geen nood, want ook voor hen hebben we wel iets dat past! Kies een item uit onze professionele BBQ-accessoires om zijn skills naar een hoger niveau te tillen. Heeft je vader nog geen barbecue of heeft zijn barbecue nu toch echt wel zijn beste tijd gehad? Kom dan langs en bekijk onze brede waaier aan barbecues met hoogwaardige merken, zoals Weber en Barbecook rookovens. Vergeet vooral onze spotgoedkope weekpromoties en happy deals niet te checken! Zo blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Het perfecte tuingereedschap voor de perfecte klusser

Onze pa’s zijn ook dol op klussen. Erg logisch ook, want elke klus heeft zijn specifieke gereedschap nodig. We weten allemaal wel hoe frustrerend en tijdrovend het kan zijn om een tuinklus uit te voeren met slecht of het verkeerde gereedschap. Verwen je papa op Vaderdag met splinternieuw tuingereedschap dat hij al lang wilde hebben. Of het nu gaat om grasmaaiers, snoeigereedschap of bewateringsattributen, Famiflora heeft een brede selectie aan tuingereedschap voor alle klusvaders. Als klap op de vuurpijl zijn onze producten ook nog eens van hoge kwaliteit en zeer voordelig geprijsd. Heeft je vader al erg veel tuingereedschap, maar eigenlijk niet genoeg plaats om het op te bergen? Dan is een opbergkast in de tuin het ideale cadeau.

Moestuinbenodigdheden

Heeft jouw vader groene vingers en vindt hij het heerlijk om in de tuin te werken, dan zijn moestuinbenodigdheden het perfecte cadeau voor Vaderdag! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Moestuinbakken
  • Kweekbakjes, plantenlabels
  • Potgrond of tuinaarde
  • Mest en voeding

Met de juiste benodigdheden kan je vader lekker aan de slag in zijn eigen moestuin en geniet hij van heerlijke groenten en fruit uit eigen tuin. Heeft je vader liever tuinplanten dan groenten of fruit? Laat het nu net zijn dat we daar ook erg veel van in huis hebben!

Handen uit de mouwen en in handige tuinhandschoenen

Laat je vader de keizer van de tuin zijn met een paar fantastische tuinhandschoenen! Tuinieren kan een vuile klus zijn en niemand wil vuile handen hebben, niet waar? Dus geef hem een paar handschoenen die niet alleen zijn handen proper houden, maar ook beschermen. Bovendien is het een plezante, blijvende herinnering aan deze speciale dag.

BBQ-feestje in de tuin

Iets te vieren? Hoe doe je dat beter dan met een BBQ-feestje in de tuin? Nodig je pa en de hele familie uit en laat hem zijn nieuwe BBQ-accessoires testen terwijl hij geniet van een fris pintje. Wie weet helpt je vader je meteen wel met het planten van wat nieuwe bloemen, fruit, kruiden of groenten met zijn nieuwe tuinhandschoenen. Win-win!

Vaderdagcadeaus kopen in De Panne en Moeskroen

Maak Vaderdag dit jaar speciaal. Laat zien hoe graag je je vader ziet en schenk hem een cadeau waar hij nog jarenlang van geniet. Als je nog steeds niet weet wat voor cadeau je moet geven, kom dan gewoon langs bij Famiflora en laat je inspireren door onze geweldige selectie aan Vaderdagcadeaus. Twijfel je nog? Schenk de man die altijd voor je klaarstaat dan een cadeaubon en laat hem zelf kiezen waar hij zijn geld aan uitgeeft. Wie weet vind je ook nog iets leuks voor jezelf. Want wees nou eerlijk, we verdienen het allemaal om op z’n tijd verwend te worden. Besef je na het lezen van deze blog dat het vandaag Vaderdag is? Vaderdag vindt dit jaar in België plaats op 11 juni en in Frankrijk op 18 juni. Stress niet, wij zijn alle dagen en dus ook op Vaderdag open. Kom vlug langs en haal direct een passend cadeau voor je vader. Proost op alle vaders, jullie zijn geweldig!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinplanten
Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
tomaten
De rijke variëteit van tomaten

Tomaten, deze sappige vruchten zijn er in verschillende vormen, maten en smaken, waardoor ze een rijke verscheidenheid aan mogelijkheden bieden in de keuken. We nemen je mee op een smaakvolle reis door ons uitgebreide assortiment tomatensoorten.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...
verzorgingstips
De 5 meest voorkomende problemen bij planten. En hoe je ze kan oplossen

Het overkomt elke plantliefhebber: je prachtige plant laat z’n blaadjes hangen of (nog erger!) vallen. Is het tocht, te weinig water, of toch nog iets anders? Hoe herken je de meest voorkomende problemen bij planten? En hoe ga je snel te werk om ze te voorkomen?

Lees meer...