Waterpret voor iedereen!

Waterpret voor iedereen!

Op zoek naar een zwembad voor jouw tuin of terras om tijdens de warme zomerdagen te kunnen genieten van een verkoelende duik in het water? Bij Famiflora vind je het ruimste assortiment opbouwzwembaden om buiten te plaatsen voor zowel kinderen als volwassenen in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils!

Modellen en formaten

 

Kleine tot  grote buitenzwembaden die in elke tuin of op elk terras passen. Ook qua vorm zijn er tal van mogelijkheden: rond, rechthoekig, vierkant…
Met een opblaasbaar baby- of kinderzwembadje zorg je voor eindeloos genot bij peuters, kleuters en jonge kinderen. De zeer lage kostprijs is mooi meegenomen!
Onze opbouwzwembaden zijn perfect voor gezinnen met kinderen die al wat ouder zijn. Ze kunnen al zwemmen en hebben graag een groter zwemgebied.

Ben jij een meer een bubbelfan?
Kom dan ook eens onze leuke (jetstream) spa’s bekijken - ook beschikbaar met sfeerverlichting!

    


Filter

De filter zorgt - naast proper, helder water - voor de circulatie van het zwemwater, waardoor onderhoudsproducten beter werken en je langer met eenzelfde volume weg kan. De filter is dan ook het belangrijkste onderdeel van een zwembad.
We maken een onderscheid tussen zandfilters en patroonfilters, waarbij zandfilters veel nauwkeuriger zuiveren (en dus bv. algengroei beter tegengaan) en patroonfilters voornamelijk grof vuil tegenhouden. Heb je een groter volume water in jouw zwembad? Kies dan voor een kwalitatieve zandfilterpomp om op lange termijn te besparen.

Onderhoud

Wil je de alkaliteit, de pH-waarde (zuurtegraad) of de helderheid in jouw bad verbeteren? Of heb je last van groen water (algen)? Misschien zoek je gewoon naar een testkit om eens de waarden van jouw zwembadwater te controleren?

We hebben tal van onderhoudsproducten in stock om jouw zwembadwater te behandelen, waardoor je kan genieten van een mooi zwembad!
Hou je niet van chloor?
Probeer dan nu het nieuwe product "chloor zonder chloor" en vermijd rode ogen of last van vermoeidheid na het zwemmen!

Verwarming

Tijdens koelere periodes is het niet eenvoudig een bovengronds zwembad zonder warmtepomp op temperatuur te houden. Bij Famiflora vind je ook afdekhoezen  om jouw zwembadwater langer warm te houden.
Tip: om warmte vast te houden, kan je een plastic zomerzeil gebruiken. Deze overkapping vangt ook grof vuil op, dus hiermee spaar je op regelmatige basis een poetsbeurt met de stofzuiger of kuisrobot uit.


Toebehoren

  

Heb je nog accessoires of waterspeelgoed nodig? Dan moet je zeker eens komen kijken in onze zwembadafdeling.  Ook voor kleinere zwembadjes, voetpompen, zwembadstoelen, opblaasfigurenfilterpatronen en veel meer toffe spulletjes vinden.


Heb je nog vragen of wil je meer informatie verkrijgen?

Kom naar Famiflora in Moeskroen, op 15 minuten van Kortrijk. Onze medewerkers helpen jou graag verder! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinonderhoud
Composteren kun je leren!

Wil je graag duurzaam bezig zijn, goed voor je planten zorgen én geld besparen? Begin dan met composteren!

Lees meer...
bloemen
Start een pluktuin met deze tips

Wat is er nu fijner dan een zomerlang bloemen om je heen? Liefst zowel binnen als buiten. De oplossing: een pluktuin of bloemenborder!

Lees meer...
gazon
Maak je gazon klaar voor het voorjaar

Geef je grasmat na de koude wintermaanden wat extra liefde en aandacht. Deze tips helpen je je gazon dit voorjaar weer in topconditie te brengen!

Lees meer...
tuintips
Een lenteproof tuin: snoeien in maart

Ga de lente tegemoet met een tuin die klaar is om te groeien en bloeien! tuincentrum Famiflora neemt je mee in de wereld van snoeien, een essentiële stap om je tuin voor te bereiden op het komende groeiseizoen.

Lees meer...