Waterpret voor iedereen!

Waterpret voor iedereen!

Op zoek naar een zwembad voor jouw tuin of terras om tijdens de warme zomerdagen te kunnen genieten van een verkoelende duik in het water? Bij Famiflora vind je het ruimste assortiment opbouwzwembaden om buiten te plaatsen voor zowel kinderen als volwassenen in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils!

Modellen en formaten

Kleine tot  grote buitenzwembaden die in elke tuin of op elk terras passen. Ook qua vorm zijn er tal van mogelijkheden: rond, rechthoekig, vierkant…
Met een opblaasbaar baby- of kinderzwembadje zorg je voor eindeloos genot bij peuters, kleuters en jonge kinderen. De zeer lage kostprijs is mooi meegenomen!
Onze opbouwzwembaden zijn perfect voor gezinnen met kinderen die al wat ouder zijn. Ze kunnen al zwemmen en hebben graag een groter zwemgebied.

Ben jij een meer een bubbelfan?
Kom dan ook eens onze leuke (jetstream) spa’s bekijken - ook beschikbaar met sfeerverlichting!


Filter

De filter zorgt - naast proper, helder water - voor de circulatie van het zwemwater, waardoor onderhoudsproducten beter werken en je langer met eenzelfde volume weg kan. De filter is dan ook het belangrijkste onderdeel van een zwembad.
We maken een onderscheid tussen zandfilters en patroonfilters, waarbij zandfilters veel nauwkeuriger zuiveren (en dus bv. algengroei beter tegengaan) en patroonfilters voornamelijk grof vuil tegenhouden. Heb je een groter volume water in jouw zwembad? Kies dan voor een kwalitatieve zandfilterpomp om op lange termijn te besparen.

Onderhoud

Wil je de alkaliteit, de pH-waarde (zuurtegraad) of de helderheid in jouw bad verbeteren? Of heb je last van groen water (algen)? Misschien zoek je gewoon naar een testkit om eens de waarden van jouw zwembadwater te controleren?

We hebben tal van onderhoudsproducten in stock om jouw zwembadwater te behandelen, waardoor je kan genieten van een mooi zwembad!
Hou je niet van chloor?
Probeer dan nu het nieuwe product "chloor zonder chloor" en vermijd rode ogen of last van vermoeidheid na het zwemmen!

Verwarming

Tijdens koelere periodes is het niet eenvoudig een bovengronds zwembad zonder warmtepomp op temperatuur te houden. Bij Famiflora vind je ook afdekhoezen  om jouw zwembadwater langer warm te houden.
Tip: om warmte vast te houden, kan je een plastic zomerzeil gebruiken. Deze overkapping vangt ook grof vuil op, dus hiermee spaar je op regelmatige basis een poetsbeurt met de stofzuiger of kuisrobot uit.


Toebehoren

  

Heb je nog accessoires of waterspeelgoed nodig? Dan moet je zeker eens komen kijken in onze zwembadafdeling.  Ook voor kleinere zwembadjes, voetpompen, zwembadstoelen, opblaasfigurenfilterpatronen en veel meer toffe spulletjes vinden.


Heb je nog vragen of wil je meer informatie verkrijgen?

Kom naar Famiflora in Moeskroen, op 15 minuten van Kortrijk. Onze medewerkers helpen jou graag verder! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top in pot, binnen én buiten: de Pelargonium!

Het zijn dankbare planten die eindeloos lang bloeien. Fleur je balkon en (dak)terras in een handomdraai op met potten, bakken en (hang)manden vol potgeraniums (Pelargonium).

Lees meer...
Een biodiverse tuin in 5 stappen

Sinds het jaar 2000 wordt op 22 mei de Internationale Dag van de Biodiversiteit gevierd, een initiatief van de Verenigde Naties.

Lees meer...
Slakkenbestrijding 2.0

Heerlijk, al dat frisse groen dat nu weer in de moestuin en in potten op terras en balkon opkomt! Helaas vinden slakken dat ook. Letterlijk! Hoe bescherm je je moestuin en  mooie tuin- en potplanten nu tegen die slijmerige naaktslakken en huisjesslakken?

Lees meer...
Hemel(vaart)sblauwe bloemen

Donderdag 13 mei is het Hemelvaartsdag. Veertig dagen na Pasen en tien dagen vóór Pinksteren is het Hemelvaartsdag, de dag waarop Jezus achter de wolken verdween en in de hemel naast zijn vader plaatsnam.

Lees meer...