Dit jaar viert Famiflora een bijzonder jubileum: ons 10-jarig bestaan! Een decennium vol groei en bloei, met onvergetelijke momenten, en dat dankzij jullie: onze trouwe klanten. Daarom willen we deze mijlpaal samen met jullie vieren. Eind maart is het zover, en we nodigen jullie allemaal uit om bij Famiflora Moeskroen en De Panne te genieten van heel wat verrassingen, geschenken en leuke momenten.

Feestelijke activiteiten gedurende het Paasweekend

Gedurende het lange paasweekend zullen onze twee winkels bruisen van de activiteit. Verwacht je aan kindertattoos, een popcorntraktaat, en bij Famiflora Moeskroen zelfs een heuse kermisattractie voor het extra feestgevoel. In onze diverse afdelingen zal je van talrijke promoties en demonstraties kunnen genieten. Een bezoek meer dan waard, niet?

Bezoek Famiflora in Moeskroen en in De Panne.
Alle dagen open!

Spectaculaire "Kras en Win"-actie

Vanaf donderdag 28 maart 2024 trappen we af met een mega "Kras en Win"-actie met duizenden cadeaus  - van droomweekenden voor twee personen, tot duo-luchtballonvaarten, robotgrasmaaiers, en zelfs een exclusief VIP-bezoek met de Famiflora limousine. We geven ook nog honderden geschenkbonnen weg voor een totale waarde van €10.000. Of maak kans op één van de duizenden verrassingsgeschenken.

AANDACHT : ALLE KRASBILJETTEN WERDEN UITGEDEELD! (FAMIFLORA MOESKROEN)

grijs

Hoe werkt het? 

Voor elke aankoop van €50 ontvang je een kraslot aan de kassa – wie weet kras jij wel een superleuk geschenk!  Wees er snel bij, we hebben heel veel krasloten voorzien, maar op = op!
Heb je gewonnen? Kom dan vóór 01/05/24 met je winnende ticket naar het onthaal van de winkel waar jet het ticket ontvangen hebt om jouw prijs op te halen. (voorwaarden in de winkel)