Bell'Frite

Maak van jouw bezoek naar Famiflora een geweldige daguitstap! Na het shoppen kan je in Famiflora Moeskroen heerlijk genieten van een lekker aperitiefje of een heerlijke lunch om weer op krachten te komen. Ben je eerder een vroege vogel? Ontdek dan zeker onze lekkere ontbijtstand, waar ook de échte zoetebekjes kunnen genieten van een dessert! Maar ook aan de hamburgerstand of het wafelkraam zal je zeker geen honger lijden!

Selfservice restaurant Bell'Frite

Famiflora is trots om u vanaf 12 oktober 2023 haar nieuwe restaurantconcept te presenteren waarbij we onze klanten vanaf nu onder de naam Bell’Frite  zullen bedienen.
Dit alles in samenwerking met het gerenommeerde Bellegems Friethuisje dat sinds jaar en dag in de regio bekend staat voor haar uitstekende gerechten.

Wat mag u verwachten?

We hebben naar de wensen van onze gewaardeerde klanten geluisterd en zijn nu terug met een geheel nieuw aanbod dat draait om huisgemaakte gerechten met smakelijke verse Belgische frietjes.  Maar ook voor de 'zoetemonden' is er in ons tearoom-gedeelte heel wat te vinden. Onze pannenkoeken moet je zeker eens geproefd hebben!

Openingsuren:

Ma - zon: 11u15-14u30
*Enkel in Famiflora Moeskroen

MENU SELFSERVICE RESTAURANT


TEA ROOM

Kom na het shoppen tot rust in onze gezellige bar. Geniet van onze talrijke bieren, aperitieven, koffie en frisdranken.

Bekijk hier de menukaart

Openingsuren:

Maandag -vrijdag: 10h - 18h 30
Weekend & feestdagen: 9u00-19u00

KAART TEAROOM


Comptoir aux Délices

Niets beter dan de geur van vers gebakken wafels, toch? Of toch liever een lekker ijsje of granita? Elke zoetebek vindt wel iets bij ‘Comptoir aux Délices’!

Openingsuren

Weekend & feestdagen: 13u00 - 19u00

 

 

 

 

 

 

 

 


Grill

Zin in een lekkere hotdog, hamburger of mexicano burger? Kom dan zeker eens langs bij de Grill-stand in de entreehall van Famiflora. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je ook bij Famiflora:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod