FAMIRESTO

 

Welkom bij Famiresto!

Maak van jouw bezoek naar Famiflora een geweldige daguitstap! Na het shoppen kan je heerlijk genieten van een lekker aperitiefje in onze bar of een heerlijke lunch om weer op krachten te komen. Ben je eerder een vroege vogel? Ontdek dan zeker onze lekkere ontbijtstand, waar ook de échte zoetebekjes kunnen genieten van een dessert! Maar ook in de hamburgerstand, het wafelkraam of de frituur zal je zeker geen honger lijden!

*Enkel in Famiflora Moeskroen

 

Self-service restaurant

Heerlijk Belgisch stoofvlees, een sappige rundsteak of een homemade vol-au-vent? In ons self-service restaurant Famiresto bereiden onze koks dagelijks verse maaltijden voor u.

Bij Famiresto vind je een uitgebreid aanbod aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Heb jij ook vaak last van keuzestress? Bekijk dan zeker op voorhand eens onze menukaart. Of kies voor de overheerlijke weeksuggesties (vlees of vis) van onze kok Yves vanaf €9,95!

Aan ruimte is er zeker niet te kort; met 350 zitplaatsen binnen en 70 buiten vind jij jouw plekje in ons gezellig restaurant!

Wanneer jij nog lekker nageniet van je maaltijd kunnen de kinderen gezellig spelen in de speelhoek achteraan in het restaurant. Het grote speelkasteel vol tunnels, bruggen, ladders en obstakels zorgt voor een leuk speelavontuur!

Openingsuren Famiresto:

Ma - zon: 11u15-14u30

Bar l’Entrée

Bar l’Entrée heeft zijn naam zeker niet gestolen en bevindt zich net voor de ingang van Famiflora.
Geniet voor of na het shoppen van een lekker aperitiefje, zoals onze Cocktail Maison of een Belgisch streekbiertje.

Tijdens de koudere winterdagen kan je genieten van een heerlijke warme chocomelk of een lekkere koffie.
Proef dan ook zeker eens van onze cappuccino met slagroom… Mmmmm!

Bekijk hier de menukaart

Openingsuren:

Ma-vrij: 10h - 18h 30
Weekend & feestdagen: 9u00-19u00

Ontbijt en dessert

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Daarom voorzien wij enkele heerlijke formules:

  • Mini-ontbijt: koffie en koffiekoek
  • Maxi-ontbijt: koffie, fruitsap, broodmandje, kaas en hesp
  • Royal brunch: cava, koffie, fruitsap, broodmandje, kaas, hesp en zalm

Wil je het ontbijt aanvullen met nog meer lekkers? Ook een omelet, bacon, yoghurt en fruit zijn verkrijgbaar! Maar ook aan de zoetebekjes wordt gedacht! Verse pannenkoeken, heerlijke ijscoupes en een divers aanbod taartjes… Begin jij ook al te watertanden?

Ontbijtstand: weekend en feestdagen open van 9u00 - 11u00
*Mini-ontbijt is elke dag beschikbaar
Dessertstand: Ma - Zon: 13u00 - 18u00

  

 

Famisnack


In België houden we van heerlijke frietjes! Naast de inkom vind je Famisnack waar je een groot assortiment vindt aan fastfood. Naast onze gefrituurde snacks kan je ook genieten van panini’s, croques, dürüm en zoveel meer! Proef zeker onze lekkere Mitraillette!

Iedere maand creëren onze medewerkers de “Burger van de Maand”. Wil je weten welke burger dit deze maand is? Check dan zeker snel onze socials!

Bij mooi weer kunnen kinderen ravotten tussen de dansende fonteintjes en het speeltuintje naast Famisnack! Plezier gegarandeerd!

 

 

Openingsuren Famisnack
Ma - Vr: 11u00-15u00
Zat - Zon: 11h00 - 19h00

Bekijk hier de menukaart


Famigrill

Eerder een klein hongertje of een snelle hap? In de inkomhal vind je onze lekkere hamburger- en hotdogstand! Probeer zeker onze lekkere Mexicano burger of de Famiflora King Size Hot Dog met uitjes!

Elk weekend en feestdagen open van 11u30 tot 16u00! 


Zoete afsluiters

Zin in een zoete afsluiter? Bij 'Comptoir aux délices' in de inkomhal van Famiflora kan je ook terecht voor heerlijke Luikse wafel, een ijskoude Slush Puppy of Italiaans ijs. Tijdens de zomermaanden hebben we ook een ruim assortiment ijssmaken!

Heb jij onze Luikse wafels “Chocolate chip” al geproefd? Een echte aanrader!

 

Comptoir Aux Délices

Ma-vrij 14u30 – 18u30

Weekend & feestdagen: 13u00 - 19u00


Smakelijk!

Wil jij op de hoogte blijven van al het lekkers van Famiresto? Volg dan zeker onze Facebookpagina & Instagram.

 

Dit vind je ook bij Famiflora: