Moederdag

Op zondag 8 mei is het weer zover: Moederdag. Tijd om onze lieve mama’s eens extra in de bloemetjes te zetten. Letterlijk meestal, want welke mama wordt niet blij van een mooie bos bloemen? Maar bij Famiflora vind je ook heel wat andere leuke cadeaus om je moeder te verrassen!

Is jouw mama een plant mom?

Dit jaar eens iets anders dan een cliché boeket bloemen? Ga dan voor een trendy kamerplant! Iedere kamerplant is geschikt om als cadeau te geven aan jouw moeder. Weet je niet direct welke plant kiezen? Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke, bloeiende kamerplant waardoor ze iedere dag herinnerd wordt hoeveel je van haar houdt! Ook een mooie orchidee doet het altijd goed bij Moederdag!

Voor mama’s met groene vingers

Heb jij een mama met groene vingers? Dan kan je ze vast plezieren met een moestuinbakje vol groenten en kruiden. Ga samen aan de slag en zie hoe de groente- of kruidenplantjes groeien tot heerlijke ingrediënten voor in de keuken.

Hotel Mama

Is het bij Hotel Mama ook altijd zo gezellig? Verras haar dan met de leukste cadeaus voor in de woonkamer! Mooie Boeddhabeelden om helemaal zen te worden of mooie decoratie om het huis op te fleuren.

Droogbloemen

Droogbloemen zijn nu super hip. Een mooi boeket, een prachtige set pampas pluimen of een compositie in fles… Bij Famiflora vind je een ruim assortiment droogbloemen in allerlei stijlen en kleuren. En met een mooie vaas erbij maak je het helemaal compleet! Vintage Dame Jeanne vazen, kleurrijke vazen, grote vazen of kleine, schattige vaasjes… Je ziet ze overal in verschillende vormen en formaten! Combineer het met een prachtig boeket droogbloemen of een fris boeket, succes gegarandeerd!

Gezelligheid voor buiten

Een cosy hangstoel of een zalige hangmat… Zie je jullie al liggen tijdens de warme zomerdagen, met een heerlijke cocktail in de hand? Of misschien een vuurkorf om het gezellig warm te maken ’s avonds.

Uitstapje naar Famiflora

Zoek het niet te ver… Kom eerst gezellig ontbijten om daarna te genieten van een gezellig dagje shoppen bij Famiflora! Heb je daarna zin om te lunchen? Ook dat kan in Famiresto! Bekijk hier onze menukaart.

Speel je graag op safe? Kies dan voor de Famiflora cadeaubon! Bestel het nu online of vraag het aan het onthaal!

Wij wensen alle mama’s een fijne Moederdag!