Mijn eerste Kerst

Dit Kerstthema is gemaakt voor iedereen die helemaal gek is op films en series! Bekende figuren als Mickey Mouse, Stitch, Yoda, Star Wars en heel wat andere helden nemen deze Kerst volledig je interieur over. Overdag liggen ze misschien stil, maar van zodra iedereen in bed ligt kunnen hun avonturen beginnen!

Mijn eerste kerst

Vier je dit jaar de eerste kerst samen met jouw kleine spruit? Bij Famiflora vind je alles om dit jaar nog specialer te maken! Leuke kerstmutsen voor baby's, schattige slabbetjes, leuke knuffels en zoveel meer! Alles om jullie eigen kersttradities te starten, als kersvers gezin!

Maak achtergrond grijs

Al jouw favoriete superhelden bij Famiflora

Mickey en Minnie Mouse samen met hun vrienden, Lilo & Stitch, Harry Potter, de Star Wars helden... Ze zijn er allemaal bij dit jaar om er magische feesten van te maken. 

Cadeautjes voor je huisdier

En natuurlijk hebben we ook aan je huisdier gedacht. Want ook zij verdienen een cadeautje onder de kerstboom. Verras jouw trouwe vriend dit jaar met leuke accessoires van Disney & Marvel! Een speeltje, een mandje of een nieuw voederbakje? Wat geef jij dit jaar voor Kerst?