Dwaal door ons betoverende winter wonderland, waar je de fluffy sneeuw onder je schoenen hoort kraken en de magie van Kerstmis tot leven komt als nooit tevoren. Volg het verlichte pad dat je door onze magische kerstdorpen voert, versierd met feestelijke decoraties, fonkelende ornamenten, glinsterende guirlandes, schitterende verlichting en prachtige kerstbomen.

Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw huis en tuin om te toveren tot een waar kerstparadijs. Laat je inspireren, maar geniet vooral van de sfeervolle wandeling!

Santa's Post Office

Wil jij zelf ook wat elfenmagie in huis halen? Decoreer je boom dan met onze speelse elfenfiguurtjes.
Mix & match ze met groene, witte of rode kerstballen.
We waarschuwen je wel alvast: wees voorbereid op nachtelijk kattenkwaad van de kleine helpers!

 

Lees meer

Maak achtergrond grijs

Barry's tree farm

Hou je van kerst met een Scandinavisch tintje? Dan is Barry’s tree farm dé plek voor jou!
Stel je een adembenemend groen landschap voor, ver weg in het hoge noorden, waar Barry druk in de weer is om de heerlijk geurende dennenbomen klaar te maken voor hun reis naar hun tijdelijke nieuwe thuis, onze huiskamers...

Lees meer

Anna's bakery

Volg je neus en kom even opwarmen bij Anna’s Bakery, waar het altijd heerlijk ruikt naar versgebakken peperkoekmannetjesIt’s beginning to smell a lot like Christmas…

Lees meer

Maak achtergrond grijs

Nicola's ski lodge

Trek je muts, sjaal, handschoenen en winterjas maar aan, want in Nicola’s skihut waait een sterke poolwind! En vergeet je bontlaarzen niet, want er ligt maar liefst een meter sneeuw! Ondanks hun dikke vacht bibberen ook de rendieren van de kerstman.

Lees meer

Sugar 'n Spice

Ben jij dit jaar even zoet geweest als het Sugar ’n Spice kerstthema? Dan heb je zonder twijfel een cadeautje van de kerstman verdiend! Stap onze snoepwereld binnen, vol pastelkleurige decoratie voor de fijnproevers.

Lees meer

Maak achtergrond grijs

Christmas Gallery

Hou je van een traditionele kerst, net zoals in de magische kerstfilms? Dan is de Christmas Gallery dé plek voor jou!

Lees meer

Rudolph's B&B

Kijk, een vallende ster! Doe snel een wens! Als je geluk hebt, spot je zelfs enkele bosbewoners, zoals schattige egels, speelse gnomen, mysterieuze en nieuwsgierige kabouters.

Lees meer

maak grijs

Light Festival

Als je je boom wilt laten schitteren, kom dan naar het Light Festival om je avond te verlichten. Je vindt er talloze ledslingers in allerlei kleuren, maar ook dieren, cadeauverpakkingen en glinsterende bomen die zo helder schitteren als de sterren aan de hemel zodra de nacht valt.

Lees meer

Train Station

Tuut tuut, daar komt de North Pole Express! Stap uit in het majestueuze Train station en we verwelkomen je in een magische kerstwereld! Terwijl je door de mini kerstdorpen struint, kijk je je ogen uit bij de kerststallen, ijsbeelden, draaimolens, het reuzenrad, skipistes, chalets en vele andere miniaturen.

Lees meer

grijs

Santa's Pet shop

Niet ver van de Christmas Gallery ligt de Santa's Pet Shop, een boetiek die helemaal aan onze trouwe viervoeters gewijd is.

Lees meer

Woodland

Volg de betoverende geur van dennengroen en ontdek zo het wonderlijke bos. Een deel van dit bos is magisch omdat het uit groenblijvers bestaat die niet eens omgehakt hoeven te worden: kunstkersbomen die gemakkelijk kunnen weggehaald en opgeslagen worden.