ELHO aardappelkweekpot

ELHO

Aardappelkweekpot

Met de aardappelpot uit de elho collectie kun je gemakkelijk op een kleinschalige manier je eigen aardappelen kweken. Plaats de pootaardappelen in de binnenpot en volg de ontwikkeling van de groei door de binnenpot omhoog te tillen. Zijn je aardappelen groot genoeg, dan kun je ze makkelijk oogsten door de binnenpot eruit te halen. Bij een goede verzorging blijft de plant vervolgens continue nieuwe aardappelen geven, tot aan de eerste vorst in het najaar.

De pot zorgt er daarnaast voor dat schimmels en ziektes niet in uw tuinaarde komen en dat u jaar in jaar uit aardappelen kunt kweken. De aardappelpot bestaat uit een binnenpot en een buitenpot. Alle producten uit de ELHO Green Basics-collectie zijn gemaakt van gerecycled kunststof. De UV-filter zorgt er voor dat de kleur van de pot niet gaat vervagen wanneer hij in de zon staat. De pot is licht in gewicht en wanneer hij per ongeluk omvalt, geen probleem de pot kan tegen een stootje

Op zoek naar pootaardappelen?

Niets is lekkerder dan zelfgekweekte aardappeltjes op uw bord! Kom in de tuinafdeling van Famiflora kiezen uit diverse rassen met onder andere Bintje, Charlotte, Belle de Fontenay en nog héél veel meer….